Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Το φύλαγε για το τέλος ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει…φάει με το κουτάλι τα επαγγελματικά αλλά και τα ερασιτεχνική γήπεδα, ανήκει από σήμερα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Ο λόγος για τον Νίκο Ραπτόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Γ Εθνική με την Πύδνα Κίτρους, όπου κατέγραψε συνολικά 22 συμμετοχές κατακτώντας πέρσι το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Ο 33χρονος (01/08/1983) μέσος με καταγωγή από τη Βέροια εντάχθηκε το 2001 στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης και γρήγορα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Η πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή ήταν στις 4/9/2002 με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ακολούθησε μια αξιόλογη πορεία, που περιγράφεται επ ακριβώς στην ανακοίνωση της ομάδας.

Αναλυτικά :

“Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει καταγράψει επαγγελματικές συμμετοχές και με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα τόσο αγωνιστικά όσο και με την παρουσία του στα αποδυτήρια.

Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι από σήμερα ο Νίκος Ραπτόπουλος, που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Γ Εθνική με την Πύδνα Κίτρους, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας την περσινή σεζόν.

Γεννημένος στη Βέροια την 1η Αυγούστου του 1983, φάνηκε από την αρχή πως θα τον κερδίσει το ποδόσφαιρο και το 2001 εντάχθηκε στις ομάδες υποδομών της Ξάνθης, όπου γρήγορα έδειξε πως αξίζει μια θέση στην επαγγελματική ομάδα.

Ακολούθησε ο Πιερικός, όπου παρέμεινε για 1.5 χρόνο και τον Γενάρη του 2007, μεταγράφηκε στον Μακεδονικό Νεάπολης.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς έγινε μέλος της ιστορικής Καστοριάς, που αγωνιζόταν τότε στη Β Εθνική, όπου είχε μια γεμάτη χρονιά με 30 περίπου συμμετοχές.

Επόμενοι κατά σειρά σταθμοί στην καριέρα του ο Εθνικός Κατερίνης (Γ Εθνική, 2008/2009), η Αναγέννηση Γιαννιτσών (2009/2010), ο ΓΑΣ Σβορώνου (Δ Εθνική, 2010/2011), Βατανιακός (2011/2012 στη Γ Εθνική), ο Αιγινιακός για δύο σεζόν σε Γ και Β Εθνική και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας την περίοδο 2014/2015.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και διακρίσεις με την ομάδα μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected