Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφή για το μέλλον!

Επένδυση για το μέλλον στον Απόλλωνα Παραλιμνίου που προσπαθεί να βάλει στέρεες βάσεις στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα που χτίζει, καθώς απέκτησε τον 18χρονο κεντρικό επιθετικό, Γιάννη Καρυοφύλλη, από τον Κεραυνό Μεγαλοχωρίου.

Όπως αναφέρει το serresgoal, ο νεαρός επιθετικός που εντυπωσιάζει παρά το νεαρό της ηλικίας του, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Κεραυνού Μεγαλοχωρίου έχει πετύχει την περσινή χρονιά 16 γκολ στο πρωτάθλημα της Ανώτερης κατηγορίας και άλλα 5 γκολ στο φετινό μισό.

Από την μεριά του Απόλλωνα Παραλιμνίου, θέλουν να ευχαριστήσουν τη Διοίκηση του Κεραυνού για τη συνεργασία, μια συνεργασία που θέλουν να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλά ταλέντα που μπορούν να αξιοποιηθούν.

Από την άλλη επειδή ο νεαρός και εξελίξιμος επιθετικός, Γιάννης Καρυοφύλλης θα ήταν δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες να πάρει παιχνίδια σε ομάδα Γ’ Εθνικής, γι αυτό δόθηκε με υποσχετική, έως το καλοκαίρι στον Διαγόρα Δασοχωρίου, προκειμένου να πάρει εμπειρίες σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο με υψηλές απαιτήσεις, όπως είναι αυτό της Επίλεκτης κατηγορίας των Σερρών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected