Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Ντύνει στα “βυσσινί” τον Ντιέγκο Ρέγες!

Για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες Σαντοβάλ κινείται η ΑΕΛ, όπως επισημάνθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, ο «ισχυρός άνδρας» των «βυσσινί», προανήγγειλε την μεταγραφή του φορ, Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγιες Σαντοβάλ, ο οποίος το απόγευμα θα βρίσκεται στην Αθήνα και από εκεί θα έρθει στη Λάρισα για να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΛ.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι επιθετικός και κατάγεται από την Ονδούρα, έχοντας 13 συμμετοχές και 2 γκολ με το εθνόσημο. Έχει ηλικία 27 ετών και ύψος 1,89 όπως επισημάνθηκε από την εκπομπή των Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανού.

Έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγες ομάδες της χώρας του -5 τον αριθμό- όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Μάραθον.

Όπως επισημάνθηκε και από  Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Στην Αθήνα και μετέπειτα στη Λάρισα θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο 27χρονος κεντρικός επιθετικός Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες Σαντοβάλ (Diego Antonio Reyes Sandoval), προκειμένου – εκτός σοβαρού απροόπτου – να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Ντιέγκο Ρέγες είναι γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1990, είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ονδούρας (τελευταία συμμετοχή στις 22/1/2017), όπου μετράει 13 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ έχει αγωνισθεί στις ομάδες της χώρας του Μάραθον και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία, ωστόσο η τυπική πιστοποίηση της μεταγραφής θα γίνει γνωστή με νεότερη επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε το βίντεο με τα επιτεύγματά του:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected