Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παρέμεινε στην Κρήτη, άλλαξε ομάδα!

Ποδοσφαιριστής του Ατσαλένιου είναι και επίσημα ο Κώστας Πρωτογεράκης, με τον ικανό αμυντικό να τα βρίσκει σε όλα με τους διοικούντες την ομάδα και να ανακοινώνεται από τους “πράσινους”.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, ο ίδιος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τον Ερμή Ζωνιανών και με αστραπιαίες κινήσεις οι ιθύνοντες του ΠΟΑ κινήθηκαν για την απόκτησή του, εντάσσοντας έτσι στο ρόστερ της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Κώστας Πρωτογεράκης επιστρέφει στην ομάδα του Ατσαλένιου μετά από περίπου τρία χρόνια, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ερμή Ζωνιανών, Ηρόδοτο, Εργοτέλη και Λίντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του ΠΟΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Κώστα Πρωτογεράκη. Καλωσορίζουμε και πάλι τον Κώστα στην οικογένεια του ΠΟΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο Κώστας Πρωτογεράκης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Λίντο, και στη συνέχεια “μεταπήδησε” στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη. Ακολούθησε παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με τη φανέλα της Επισκοπής την σεζόν 12/13 και την αμέσως επόμενη χρονιά, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΟΑ στη Γ Εθνική, έχοντας γεμάτη χρονιά. Μετά την αποχώρηση του από τον ΠΟΑ, αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη φανέλα του Ηροδότου, και τη φετινή χρονιά ανήκε στο έμψυχο δυναμικό του Ερμή Ζωνιανών.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected