Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Τριπλή ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας!

Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα προχωρούσε σε προσθήκες, μετά και την αποχώρηση αρκετών παικτών κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

O “δικέφαλος” ενέταξε στο δυναμικό του τους Άγγελο Καραντουλαμά, Κώστα Βασιλείου και Άγγελο Κούκλα, ενισχύοντας σημαντικά την άμυνα αλλά και την επίθεση της ομάδας.

Ο πρώτος είναι πρώτος σκόρερ της Δόξας Λιανοβεργίου φέτος με 7 γκολ και ήδη έχει κατακτήσει έναν από τους τίτλους της MVP του πρωταθλήματος (φωτ). O 24χρονος επιθετικός αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ πέρσι στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.

Ο Κώστας Βασιλείου ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με τον Καραντουλαμά και μετά την παρουσία του στη Δόξα, θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, μετά τη θητεία του και πέρσι, όταν κατέκτησε με τον “δικέφαλο” το Κύπελλο Ημαθίας.

Τέλος, σπουδαία προσθήκη θεωρείται και αυτή του Άγγελου Κούκλα (22/01/1992, αμυντικός), ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, στο Μακροχώρι (3 συμμετοχές στη Γ Εθνική τη σεζόν 2014/2015 και στην ΑΕ Κεφαλλονιάς.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Άγγελου Καραντουλαμά απο τη Δόξα Λιανοβεργίου, πρώτου σκόρερ στο περυσινό πρωτάθλημα της Α2.

Παράλληλα  ανακοινώνει της επιστροφή στην ομαδα του αμυντικού Κώστα Βασιλείου επίσης απο την  Δόξα Λιανοβεργίου.

Επίσης την ομάδα ενισχύει από αυτή τη μεταγραφική περίοδο και ο Άγγελος Κούκλας παίχτης με πολλές συμμετοχές σε εθνικά πρωταθλήματα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected