Ποδόσφαιρο Κόσμος

Καταπληκτικό ματς στο “Βιθέντε Καλντερόν” (vid)

Η Μπαρτσελόνα ήταν συνεπής στο πρώτο της μεγάλο ραντεβού για τα ημιτελικά του Copa Del Rey με την Ατλέτικο με τους Σουάρες και Μέσι να της χαρίζουν τη νίκη με 2-1 μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν» και να παίρνουν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στις 7 Φεβρουαρίου στο «Καμπ Νου».

Όπως αναφέρει το instasport, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους όταν στο 7ο λεπτό από τάκλιν του Μασεράνο ο Λουίς Σουάρες πήρε τη μπάλα από τη σέντρα ξεπέρασε για πλάκα το εμπόδιο του Σάβιτς και με δεξί εξωτερικό νίκησε τον Μόγια για να κάνει το 0-1.

Οι Καταλανοί έδειξαν για δεύτερη φορά τα…δόντια τους με τον Μέσι να αναλαμβάνει πρωτοβουλία στο 33΄ και με γκολ…ποίημα να κάνει το 2-0, με τον Αργεντινό να σημειώνει το 26ο του τέρμα κόντρα στους «ροχιμπλάνκος».

Η Ατλέτικο μπήκε μεταμορφωμένη στο δεύτερο μέρος και κυνήγησε να μειώσει το σκορ πράγμα που κατάφερε στο 59΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γκοδίν με το κεφάλι έδωσε στον Γκριεζμάν και ο Γάλλος με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 1-2. Μάλιστα ο Γκριεζμάν έφτασε μια ανάσα από το 2-2 στο 62΄ όμως σημάδεψε εξ επαφής τον Σίλενσεν που ούτε που κατάλαβε πως έσωσε τη «Μπάρτσα».

Το ματς στα τελευταία του λεπτά ειχε γίνει… ροντέο και με τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για γκολ, με τον Μέσι να έχει και δοκάρι στο 75΄από εκτέλεση φάουλ και διώξιμο του Μογιά.

Συνθέσεις

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Γκοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Βρσάλικο(46΄Τόρες), Χουανφράν, Γκάμπι, Σαούλ (59΄Γκαϊτάν), Κόκε, Καράσκο (70΄Γκαμέιρο), Γκριεζμάν

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Σίλεσεν, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Μασεράνο, Ράκιτιτς (58΄Ντένις Σουάρες), Αντρέ Γκόμες (72΄Ραφίνια), Νεϊμάρ, Μέσι, Λουίς Σουάρες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected