Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Kι άλλος για το ίδιο μεταγραφικό…δρομολόγιο!

Ο Γιώργος Νικόλτσης δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ακολούθησε το… δρομολόγιο Κομοτηνή-Καστέλι, αφού σειρά θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στον Πανθρακικό, Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, το βράδυ της Τρίτης (31/01) ο 23χρονος αμυντικός… πάτησε στα Χανιά και αυτή την ώρα έχει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση του Κισσαμικού, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Το όνομά του είχε “παίξει” και πριν αποκτηθεί ο Γιαλούσης, αλλά πλέον τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα καθιστούσαν επιτακτική ανάγκη την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Ίσως μάλιστα να μη δοθεί φινάλε στις μεταγραφικές κινήσεις με τον υψηλόσωμο (1,88) αμυντικό!

Ο Μπουγαΐδης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα. Σε νεαρή ηλικία τον απέκτησε η ΑΕΚ (32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), για να ακολουθήσει, μετά τον υποβιβασμό της Ένωσης η Γρανάδα (Α’ Ισπανίας) και ξανά ο Άρης, με τον οποίο “γεύτηκε” ξανά το… πικρό ποτήρι του υποβιβασμό. Πέρασε μία σεζόν στην Πολωνία με τη Λέχια Γκντανσκ (12 συμμετοχές) και την περασμένη σεζόν εντάχθηκε στον Πανθρακικό στη Super League.

Την ομάδα της Κομοτηνής την… ακολούθησε και στη Football League, όπου μέτρησε 9 συμμετοχές (και 1 στο Κύπελλο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected