Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κλαδάκης…η επιστροφή!

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη διάθεση του Παντελή Κολλιάκου για το ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Δεν άφησε την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να περάσει ανεκμετάλλευτη η διοίκηση Πισιμίση στον ΑΟ Ζευγολατιού. Αντιθέτως, προχώρησε σε αξιοσημείωτη ενέργεια, φέρνοντας πίσω στο Ζευγολατιό τον Γιώργο Κλαδάκη!

Όπως αναφέρει το pamebala.gr, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός, που πέρσι είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κορινθίας και της ανόδου στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, αγωνίστηκε σε αυτό το πρώτο εξάμηνο με τα χρώματα του Αστέρα Αμαλιάδας, επίσης στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου.

Κατά τα άλλα, να υπενθυμίσουμε ότι έχουν αποκτηθεί ακόμα ο Βασίλης Ντούνης από τη Θύελλα Ραφήνας, ο Δημήτρης Γιουβανέλης από την Κοζάνη, ο Γιάννης Ζανελάρης από τον Γιούχτα, Θεοδώρου από τους Ρομά (ΕΠΣ Κορινθίας), όπως επίσης και οι Φάνης Ζάρκος, Μάκης Μητσόπουλος από την Ελλάδα Βέλου.

Ειδικής μνείας αξίζει η μεταγραφή του 23χρονου δεξιοπόδαρου μπακ-χαφ Γιώργου Ποτήρη από τον Ηρακλή Λεχαίου, ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν είχε βρεθεί στην ομάδα Νέων του Αστέρα Τρίπολης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected