Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας απέκτησε τον…Σουηδό!

Έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στη Σουηδία αλλά πλέον έχει επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, απέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Ο λόγος για τον Άγγελο Εμμανουήλ, ο οποίος παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα (όπως μας έχει συνηθίσει) από διοίκηση και προπονητή και από σήμερα εντάσσεται και επίσημα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός αγωνίστηκε φέτος στον Κεραυνό Επισκοπής, για έναν χρόνο στη Σουηδική Karlbergs, ομάδα Γ Εθνικής ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε το σωματείο μας καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Άγγελο Εμμανουήλ.

Ενός νεαρού (23 ετών ) ταλαντούχου ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις από Α1 κατηγορία φέτος αγωνιζόταν στον Κεραυνό Επισκοπής

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας» καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή, του εύχεται υγεία, δύναμη και αγωνιστική διάθεση για τη συνέχεια. Πιστεύουμε ακράδαντα στις δυνατότητες του Άγγελου και περιμένουμε δουλειά για το καλό τής ομάδας μας αλλά και για τη δική του ποδοσφαιρική πορεία.

Η διοίκηση του «Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και ο πρόεδρος κ. Καλαϊτζίδης Ανδρέας θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ το ιστορικό σωματείο του Κεραυνού Επισκοπής αλλά κυρίως τον πρόεδρό του Παύλο Αδαμίδη για την διευκόλυνση της παραχώρησης του παίκτη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected