Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Oι 5 συνολικά μεταγραφές!

Σημαντική ενίσχυση για τον Ηλυσιακό, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοικούσας επιτροπής (όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση), επιστρέφει με στόχο να βοηθήσει την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα ο κεντρικός αμυντικός, Αλέξανδρος Μπίρης.

Ο ικανότατος άσος, μετά από απουσία έξι μηνών, επιστρέφει στον Ηλυσιακό και είναι δεδομένο ότι με την εμπειρία του, θα προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου.

Επίσης, στην ομάδα των Ηλυσίων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο επιθετικός, Φανούρης Πουλάκης. Το νέο απόκτημα, αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στο Κερατσίνι, όπου είχε σημαντική συμβολή στην πορεία του συλλόγου, ενώ έχει περάσει ακόμη από την ομάδα νέων του Ολυμπιακού, το Μοσχάτο, το Αιγάλεω και τον Ιωνικό.

Τέλος, σε ακόμη τρεις μεταγραφικές ενέργειες προχώρησε η διοίκηση, δείχνοντας με αυτό το τρόπο την πρόθεση της να ενισχύσει την ομάδα με όσο το δυνατόν ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, στην ομάδα θα αγωνίζονται από εδώ και στο εξής, ο 20χρονος μέσος, Δημήτρης Γεωργαμλής, ο Κώστας Γουργιώτης που αγωνιζόταν στη Νέα Πέραμο και ο μεσοαμυντικός, Έλιβς Σενάι που άνηκε στον Ατρόμητο Πειραιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected