Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τα τελευταία πάρε – δώσε των “οράνιε”

Μεταγραφικός…οργασμός αλλά και αποχωρήσεις, περιελάμβανε το τελευταίο 24ωρο στον ΑΟ Λουτράκι.

Οι “οράνιε” απέκτησαν τους Γιώργο Κοσκινά (φωτ. 03/07/1996, τερματοφύλακας) ως δανεικός από την Κέρκυρα και Θανάση Καλλά (20/02/1996, μέσος) από τον Πέλοπα Κιάτου ενώ οι Μάριος Παππάς και Γιώργος Απαλός δόθηκαν δανεικοί στον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Την ίδια ώρα, ο Φάνης Τσάκος θα συνεχίσει στον ΑΟ Περαχώρας για το υπόλοιπο της σεζόν, επίσης με τη μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά:

«Με τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου 2016-2017 το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει:

Την απόκτηση του Γιώργου Κοσκινά έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, υπό μορφή δανεισμού από την Π.Α.Ε ΑΟΚ Κέρκυρα. Ο Κερκυραίος αμυντικός μέσος (γενν. 19/9/1996), αρχηγός της ομάδας Κ20 της Κερκυραϊκής Π.Α.Ε, συμμετείχε το περασμένο καλοκαίρι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας όταν και υπέγραψε ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο. Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι θα ήθελε να ευχαριστήσει την Π.Α.Ε ΑΟΚ Κέρκυρα και τον γενικό αρχηγό της Ακαδημίας κ. Νίκο Χρυσικόπουλο, καθώς και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή κ. Γιώργο Παλυβό για την πολύτιμη βοήθεια τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού ποδοσφαιριστή στην ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Καλλά (γενν. 20/2/1996). Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, γέννημα-θρέμμα του Α.Ο Λουτράκι (52 συμμ./6 γκολ), είχε αποχωρήσει από την ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 λόγω σπουδών και επιστρέφει μετά από ένα διάστημα απουσίας 3,5 περίπου ετών. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί επίσης με τη φανέλα της Κορίνθου 06′ και του Πέλοπα Κιάτου.

Την παραχώρηση υπό τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016 -2017 των ποδοσφαιριστών Μάριου Παππά (γενν. 2000) και Γιώργου Απαλού (γενν.2000) στον Σ.Φ Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Φάνη Τσώκου, υπό τη μορφή δανεισμού και κατόπιν προσωπικής επιθυμίας του ίδιου του ποδοσφαιριστή στον Α.Ο Περαχώρας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected