Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου!

Ο Άγγλος μέσος Φρανκ Λάμπαρντ ανακοίνωσε πως κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών και παίρνει τον δρόμο της προπονητικής.

Μετά τον Στίβεν Τζέραρντ, ακόμα ένας Άγγλος διεθνής αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς ο Φρανκ Λάμπαρντ ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 38 ετών.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Λάμπαρντ αγωνιζόταν στη Νιού Γιόρκ Σίτι, από την οποία και αποχώρησε τον Νοέμβριο που μας πέρασε, όταν και έληξε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του MLS.

Ο μεγάλος Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής έκρινε πως αυτή τη στιγμή είναι η κατάλληλη για να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια καριέρα με την Τσέλσι, με την οποία συνδέθηκε άρρηκτα για 13 χρόνια από το 2001 και μετά, όταν και μεταγράφηκε από τη Γουέστ Χαμ.

Ο Λάμπαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε συνολικά 106 φορές με το εθνόσημο της Εθνικής Αγγλίας, σημειώνοντας και 29 τέρματα, μετά την Τσέλσι φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι πριν ολοκληρώσει την καριέρα του στο MLS με τη Νιού Γιόρκ Σίτι.

«Μετά από 21 τρομερά χρόνια, αποφάσισα πως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να σταματήσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αν και είχα αρκετές εξαιρετικές προτάσεις για να συνεχίσω τόσο από την Αγγλία όσο και από το εξωτερικό, αισθάνομαι πως στα 38 μου χρόνια είναι η στιγμή για να ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά ο Λάμπαρντ.

Στη συνέχεια ο Άγγλος μέσος αφού ευχαρίστησε την οικογένειά του, τις ομάδες που αγωνίστηκε και κυρίως την Τσέλσι, αλλά και τους οπαδούς που του στάθηκαν στο πλευρό του όλα τα χρόνια της καριέρας του, αποκάλυψε πως αρχίζει μαθήματα για να βγάλει το δίπλωμα προπονητικής, παραμένοντας έτσι στον χώρο του ποδοσφαίρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected