Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ντέρμπι κορυφής στην Αλεξάνδρεια! Δείτε το pregame του SportsUp για τη 17η αγωνιστική

Πρώτη αγωνιστική για τον μήνα Φλεβάρη στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας και τα φώτα πέφτουν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας!

Εκεί, η ΑΕΑ, δεύτερη στη βαθμολογία και στο -1 από την κορυφή, υποδέχεται τον τρίτο Κεραυνό Επισκοπής, ο οποίος θέλει μόνο τη νίκη ώστε να αυξήσει τις ελπίδες του για τον τίτλο.

Καιρού επιτρέποντος, το ΔΑΚ Αλεξάνδρειας θα προσελκύσει φιλάθλους και από τις δύο ομάδες, ενώ σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται και στη Βεργίνα, εκεί όπου ο τοπικός ΜΑΣ παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά κόντρα στην επίσης με την πλάτη στον τοίχο, Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Την ίδια ώρα, δύσκολη έξοδο πραγματοποιεί ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που θα μεταβεί στον Διαβατό για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, ενώ στη Μαρίνα (εκεί που ορίστηκε το παιχνίδι ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας), ο χαρακτήρας του τοπικού ντέρμπι και μόνο, αναμένεται να προσελκύσει τους φιλάθλους της γύρω περιοχής.

Ας δούμε τα τελευταία νέα των 15 “μονομάχων” ενόψει της αυριανής 17ης αγωνιστικής, που για μια ακόμη φορά θα παρακολουθήσετε LIVE από το SportsUp

Τo pregame είναι μία προσφορά :Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοροστασία

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μαρίνας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 7.06 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 3-2 | 2014/2015, 4-3

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Προπονητής : Δημήτρης Χαλκιάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 5η, 28 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Νίκος Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Ντατσής, Νίκος Τσαγκεράς (τραυματίες), Φρέντι Λέσι (επαγγελματικές υποχρεώσεις)

Σχόλιο : Το στρώμα χιονιού το οποίο έχει καλύψει στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου, ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να ζητήσουν το ορισμό άλλης έδρας για το αυριανό παιχνίδι, το οποίο τελικά θα διεξαχθεί στη γειτονική Μαρίνα. Οι “κιτρινομπλέ”, μετά τη μέτρια εμφάνιση στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά για μια ακόμη φορά με θετικό αποτέλεσμα, θέλουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι για να παραμείνουν σε τροχιά για την κατάληψη της 3ης θέσης (ο μοναδικός στόχος πλέον) αλλά και για λόγους γοήτρου σε ένα γειτονικό ντέρμπι.

Αχιλλέας Νάουσας

Προπονητής : Παναγιώτης Καραμεταξάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 10η, 16 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μπαξεβάνος (σπουδές), Γιαμαλίδης, Βακαλίδης (στρατευμένοι), Καϊσίδης (τιμωρημένος), Γιάτσος, Κοσμάς, Τουγγελίδης (τραυματίες), Τσαρτσίου (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Τασιώνας, Δημητρίου (αμφίβολοι λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Μπορεί να έχει “χτίσει” μια διαφορά 10 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και να βρίσκεται μακριά από κάθε επικίνδυνο σενάριο, η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά όμως οφείλει να είναι συγκεντρωμένη και να επιδιώκει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δύσκολη η αποστολή στο αυριανό παιχνίδι για τους “κυανόλευκους”, που για μια ακόμη φορά θα έχουν αρκετές απουσίες

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 53.02 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Ολυμπιακός Νάουσας

Προπονητής : Γιώργος Δασκαλάκης

Θέση στο πρωτάθλημα : 14η, 6 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Επιστροφή στον Άγιο Νικόλαο για τον Ολυμπιακό Νάουσας, μετά τις 3/12/2016 όταν είχε αντιμετωπίσει την ΑΕ Χαρίεσσας. Οι “ερυθρόλευκοι”, που έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, βρίσκονται πάντα μέσα στο…κόλπο της παραμονής και σίγουρα κάθε ματς από δω και στο εξής είναι καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Λευτέρης Κελεσίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 4η, 29 βαθμούς, Καλύτερη άμυνα εντός έδρας με 3 γκολ. Αήττητος μετά από 15 αγώνες

Γνωστές απουσίες : Διαμαντής Λαδάς (τραυματίας)

Σχόλιο : Με νέα πρόσωπα (Καραντουλαμάς, Βασιλείου, Άγγελος Κούκλας) αλλά και με διάθεση να επιστρέψει στις νίκες, θα μεταβεί ο “δικέφαλος” στον Άγιο Νικόλαο. Η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη είναι μεν εκτός στόχων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο μεγάλο κίνητρο είναι το αήττητο, καθώς μόνο οι “ασπρόμαυροι” αλλά και ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, έχουν καταφέρει να αποφύγουν την ήττα τη φετινή σεζόν.

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 30.41 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 0-1 | 2014/2015, 2-4 | 2013/2014, 1-1 | 2012/2013 (Κύπελλο), 1-0 | 2012/2013, 3-2

Ατρόμητος Διαβατού

Προπονητής : Παύλος Ζερδαλής – Κώστας Παγγούρας

Θέση στο πρωτάθλημα : 7η, 20 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Παύλος Ζερδαλής (τιμωρημένος)

Σχόλιο : Αρκετά βαρύ το κλίμα τις προηγούμενες μέρες στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο, μετά και την τραγική απώλεια της προέδρου της ομάδας, που “έχασε” τον πολυαγαπημένο της γιο. Ο Ατρόμητος, μετά και τη νίκη του στον Άραχο, έχει φτάσει τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα, κοιτάζοντας πλέον ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Γιώργος Ντάμτσιος

Θέση στο πρωτάθλημα : 1η, 40 βαθμούς, Καλύτερη επίθεση με 56 γκολ, Καλύτερη άμυνα με 5 γκολ. Καλύτερη άμυνα εκτός με 2 γκολ.

Γνωστές απουσίες : Σάββας Αθανασιάδης (χάνει τη χρονιά), Θωμάς Σαμαράς, Δημήτρης Σούρλας (τραυματίες), επιστρέφει ο Νίκος Κουντουράς που εξέτισε την τιμωρία του.

Σχόλιο : Δύσκολη έξοδος για τους “πράσινους”, που καλούνται να περάσουν αλώβητοι από την έδρα του Ατρόμητου και να διατηρήσουν (ή και να την αυξήσουν ανάλογα το αποτέλεσμα της ΑΕ Αλεξάνδρειας) τη διαφορά του ενός βαθμού από τη δεύτερη θέση. Αναμένεται το ντεμπούτο των Κουντουρά και Ραπτόπουλου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Γ Εθνική.

XATZH

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 21.97 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 2-2

ΓΑΣ Κοπανού 10Starbet

Προπονητής : Νίκος Αντωνάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 6η, 25 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Βασίλης Σιδηρόπουλος, Αλέκος Χαραλαμπίδης, Αλέκος Οικονόμου (τραυματίες)

Σχόλιο : Επτά αγωνιστικές είναι πολλές για τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι στο διάστημα αυτό αγνοούν τη νίκη και έχουν υποχωρήσει στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Νίκου Αντωνά θέλει παράλληλα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στο Λιανοβέργι, ματς στο οποίο προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε με ανατροπή στο σκορ.

16216164_1830027680601608_1216824450_n

Μακροχώρι

Προπονητής : Γιώργος Απόσογλου

Θέση στο πρωτάθλημα : 12η, 11 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μπρανιώτης (χάνει όλη τη χρονιά)

Σχόλιο : Η νίκη με αντίπαλο τον Άγιο Γεώργιο αλλά και η εμφάνιση, έχουν φέρει τα χαμόγελα στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο, που θα μεταβούν στον Κοπανό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου θα επιδιώξει να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να φτάσει στη δεύτερη εκτός έδρας νίκη, που θα της δώσει ακόμη μεγαλύτερο αβαντάζ για τη συνέχεια

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Βεργίνας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 37.66 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2016/2017 (Κύπελλο). 0-2, 2013/2014 (Β Ερασιτεχνική), 0-1

ΜΑΣ Βεργίνας

Προπονητής : Γιάννης Παυλίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 15η, ένας βαθμός

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Μια ομάδα που η βαθμολογική της συγκομιδή δεν της επιτρέπει να αισιοδοξεί, είναι ο ΜΑΣ Βεργίνας. Ωστόσο, το αυριανό παιχνίδι είναι μια πρόκληση για τους παίκτες του Γιάννη Παυλίδη, που ευελπιστούν να πιάσουν την απόδοση εκείνη που θα τους επιτρέψει να χαμογελάσουν για πρώτη φορά φέτος και να αναπτερώσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για παραμονή στην κατηγορία.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Προπονητής : Χρήστος Παναγιωτίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 12η, 10 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Περίπου 5 μήνες (τελευταία στις 8/10 με αντίπαλο το Μακροχώρι) μακριά από τη νίκη οι “μπλαουγκράνα” κι αυτό φέρνει την ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη στο “χείλος του γκρεμού”. Εντούτοις, το αυριανό παιχνίδι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 38.79 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

ΑΕ Χαρίεσσας

Προπονητής : Χρήστος Μποζίνης

Θέση στο πρωτάθλημα : 8η, 19 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Παμπουχίδης (αμφίβολος λόγω τραυματισμού), εκδόθηκε το δελτίο του Χάρη Δημητρούση

Σχόλιο : Η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας έφερε τα χαμόγελα στους “κιτρινόμαυρους”, που είδαν σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες της ομάδας με αντίπαλο μια ισχυρή ομάδα. Στο αυριανό παιχνίδι, το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη θα επιδιώξει την 6η φετινή νίκη (3η εντός), ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Δόξα Λιανοβεργίου

Προπονητής : Σάκης Παγγούρας

Θέση στο πρωτάθλημα : 11η, 15 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Πολύ σπουδαίο το τρίποντο κόντρα στον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, το οποίο θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία αν καταφέρουν οι “κιτρινομπλέ” να πάρουν αποτέλεσμα σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη είναι στους 9 βαθμούς, ωστόσο αυτό δεν φέρνει εφησυχασμό στην ομάδα του Σάκη Παγγούρα και μόνο η συγκομιδή βαθμών στα επόμενα παιχνίδια, θα την απαλλάξει από αρνητικές σκέψεις.

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 35.12 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 3-0

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Κυριάκος Καρασαββίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 2η, 39 βαθμούς, Καλύτερη επίθεση εκτός έδρας με 32 γκολ. Αήττητη μετά από 15 αγώνες

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, οι “πράσινοι”, κόντρα στον 3ο της βαθμολογίας Κεραυνό, στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη αφενός μεν για να διατηρήσουν τη διαφορά από την κορυφή (ή και να περάσουν μπροστά ανάλογα το αποτέλεσμα στον Διαβατό) και αφετέρου να θέσουν εκτός διεκδίκησης τον αυριανό της αντίπαλο. Αναμένεται το ντεμπούτο των νεοαποκτηθέτων Γρηγόρη Αργυρίου και Γιώργου Μπουκλά.

Κεραυνός Επισκοπής

Προπονητής : Γερμανός Σιαφαρίκας

Θέση στο πρωτάθλημα : 3η, 34 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : –

Σχόλιο : Με επιθετική φιλοσοφία θα αγωνιστεί στο αυριανό ντέρμπι η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα, καθώς μόνο η νίκη θα βάλει τους “κοκκινόμαυρους” στο…κόλπο του τίτλου. Κάθε άλλο αποτέλεσμα (ειδικά αν ο Μέγας Αλέξανδρος περάσει αλώβητος από τον Διαβατό) βγάζει εκτός διεκδίκησης τον Κεραυνό και για το λόγο αυτό, το ρίσκο θεωρείται δεδομένο, δίνοντας όμως βάση και ανασταλτικά, μιας και ο αντίπαλος θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής (15.00) :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» – Μακροχώρι

ΜΑΣ Βεργίνας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

ΑΕ Χαρίεσσας – Δόξα Λιανοβεργίου

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής

Ρεπό : Απόλλων Αγίου Γεωργίου

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected