Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αλλαγή μετά από τρία ολόκληρα χρόνια!

Ο Λουίς Ενρίκε πρωτοτύπησε αφού στον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έκανε αλλαγή τον Λιονέλ Μέσι δίχως αυτός να είναι τραυματίας!

Κάτι εξαιρετικά σπάνιο συνέβη στο 63ο λεπτό του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Λιονέλ Μέσι είδε με απορία την πινακίδα με το νούμερο του, αφού ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να του δώσει ανάσες και να τον αντικαταστήσει δίχως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Αργεντινός σταρ αρχικά εξεπλάγη, όμως μετά από λίγα λεπτά ξεκίνησε την πλάκα στον πάγκο μαζί με τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος δεν αγωνίστηκε για λόγους ξεκούρασης.

Ήταν η πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια που ο Μέσι γίνεται αλλαγή σε αγώνα πρωταθλήματος δίχως να συντρέχει λόγος τραυματισμού, κάτι που είχε γίνει τελευταία φορά στις 15 Φεβρουαρίου του 2014 και σε ένα αγώνα απέναντι στην Ράγιο Βαγεκάνο.

Πάντως ο Αργεντινός πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στο εύκολο 3-0, αφού σκόραρε το 27ο γκολ του με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι έγινε ο πρώτος σπεσιαλίστας στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, ξεπερνώντας τα 26 φάουλ – γκολ του Ρόναλντ Κούμαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected