Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Με φαβορί η αυριανή μέρα στην Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας! Δείτε το pregame του SportsUp για τη 14η & 16η αγωνιστική αντίστοιχα

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλα τα επίπεδα, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, με την 14η αγωνιστική στον 1ο όμιλο και την 16η στον 2ο. Μία ακόμη αναβολή για κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου λόγω του χιονιού.

1ος όμιλος

Πολύ κοντά στην οριστική εξασφάλιση της ανόδου βρίσκεται η Νίκη Αγκαθιάς και μάλιστα αύριο έχει τη δυνατότητα να πάρει τρεις βαθμούς ακόμη, υποδεχόμενη τον αδιάφορο βαθμολογικά Φίλιππο Μέσης. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν…χτίσει μια διαφορά 11 βαθμών από την τρίτη θέση και 9 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν (5 εξ αυτών εντός έδρας), βρίσκονται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Α1 Ερασιτεχνική.

Κοντά στην άνοδο και ο Άρης Παλαιοχωρίου, που μπορεί να έχασε έδαφος στην κορυφή, δεν παύει όμως να είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου υποδέχεται αύριο τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου (ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την παραμονή) και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μόνο νίκη και για τον Φίλιππο Μελίκης, ο οποίος βρίσκεται στο -7 από τη δεύτερη θέση. Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται τον Μακεδονικό Πλατάνου, που μπορεί μεν να πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες, ωστόσο θέλει βαθμούς για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια στη συνέχεια.

Ο ουραγός ΠΑΟΚ Κουλούρας (ενισχυμένος στις μεταγραφές με τους Γιώργο Διαμαντίδη (παλαιότερα Αχιλλέα Νεοκάστρου) και Κώστα Έξαρχο, που δεν θα αγωνιστεί τελικά στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, θα μεταβεί στον Σχοινά, όπου θα αντιμετωπίσει την πολύ ανεβασμένη τοπική ομάδα, η οποία επιθυμεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης,

Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται ο Αστέρας Αλεξάνδρειας, που καίγεται για βαθμούς στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟ Παλατίτσια, μια ομάδα που δεν έχει πλέον κάποιον συγκεκριμένο στόχο παρά την καλύτερη δυνατή θέση στην τελική κατάταξη.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της Θύελλας Σταυρού με τον Εθνικού Κλειδιού, ματς που χάνει την αίγλη του λόγω της έλλειψης κινήτρου όσον αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

Άρης Παλαιοχωρίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Νίκη Αγκαθιάς – Φίλιππος Μέσης

ΑΕ Σχοινά – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΠΑΟ Παλατίτσια

Θύελλα Σταυρού – Εθνικός Κλειδιού

Φίλιππος Μελίκης – Μακεδονικός Πλατάνου

δείτε την εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

Διατηρεί το μεγάλο του ενδιαφέρον ο 2ος όμιλος, ιδιαίτερα για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων.

Εκεί, έπειτα από 15 αγωνιστικές, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και Νέα Γενεά Νικομήδειας ισοβαθμούν και στο κατόπι βρίσκεται ο ΑΟ Μαρίνας, που ακολουθεί έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά.

Η ομάδα του Φίλιππου Πέιου θα μεταβεί στο Λαζοχώρι, όπου θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Μακεδόνα Βέροιας, που δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει βαθμό, κάτι που δυσχεραίνει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Την ίδια ώρα, η Νέα Γενεά αγωνίζεται εντός έδρας και συγκεκριμένα με τον Εθνικό Ράχης, που προέρχεται από τη βαριά ήττα με 8-0 στα Μονόσπιτα. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες αλλά και να διατηρηθούν στις προνομιούχες θέσεις.

Οι “οράνιε” θα υποδεχτούν στη Μαρίνα την Ακαδημία Βέροιας, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς. Για τους γηπεδούχους, το αποτέλεσμα είναι μόνο ένα και αυτό θα αναζητήσουν, σε ένα παιχνίδι που έχει σαφές φαβορί.

Στο -5 από τη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ελπίδα Μονοσπίτων, που έχει δύσκολο έργο στην Παναγιωπούλα με αντίπαλο τον Αριστοτέλη Νάουσας. Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν οι “πράσινοι” μπορούν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου και αφετέρου αν οι “κυανόλευκοι” έχουν τα ψυχικά αποθέματα να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες για την άνοδο.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει το παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα, όπου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας θα υποδεχτεί τη Δόξα Νάουσας. Οι δύο ομάδες έχουν απομακρυνθεί αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη και από τη δεύτερη θέση αντίστοιχα, ωστόσο θα αγωνιστούν αύριο με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

ΑΕΠ Βέροιας – ΑΣ Πατρίδας  αναβ.

ΑΟ Μαρίνας – Ακαδημία Βέροιας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Δόξα Νάουσας

Μακεδόνας Βέροιας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Αριστοτέλης Νάουσας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Εθνικός Ράχης

Ρεπό : Ακαδημία Μακροχωρίου

δείτε την εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected