Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” – Μακροχώρι 1-1

Δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, όπου οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης!

Για να φτάσουμε όμως εκεί, συνέβησαν πολλά και σίγουρα όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες, παρακολούθησαν ένα παιχνίδι που είχε αρκετά καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Για τον γηπεδούχο ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, αυτό που συμβαίνει στις τελευταίες 8 αγωνιστικές δεν θα μπορούσε να το φανταστεί κανείς βλέποντας τους “κιτρινόμαυρους” να ξεκινούν εντυπωσιακά και να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μπορεί να μην έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο η τελευταία νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα ήταν 3 μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 5/11/2016 στον Άραχο!

Αντίθετα το Μακροχώρι, κατάφερε σε ένα ακόμη ματς να κρατήσει το αήττητο και να αποδείξει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ο Γιώργος Απόσογλου, σε συνεργασία με τη διοίκηση, 16216164_1830027680601608_1216824450_nκατάφεραν να προβούν στις απαραίτητες…ενέσεις τόσο όσον αφορά το ρόστερ όσο και στην ψυχολογία, με αποτέλεσμα να έχουν αυξήσει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και αν σήμερα κρατούσαν τους τρεις βαθμούς, τότε θα μιλούσαμε για πολύ μεγάλο ποσοστό παραμονής στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και με τη συμπλήρωση 5 λεπτών, έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Μπούφι προτίμησε να πασάρει στον Ντέλλα, ο οποίος όμως είχε ελάχιστη ορατότητα και το σουτ που επιχείρησε απέκρουσαν οι αμυντικοί.

Στο 22′ το Μακροχώρι βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση, ο Γιώργος Τσακαλίδης βρέθηκε απέναντι από τον Αντιφάκο αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν είχε δύναμη με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο έμπειρος πορτιέρο.

Στο 33′ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τέρμα, το οποίο όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον σκόρερ Ηλιάδη, ο οποίος σύμφωνα με τον ρέφερι, έσπρωξε τον Πρόιο.

Πέντε λεπτά όμως αργότερα, ο Τάσος Τσακαλίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αντίπαλων αμυντικών, βρήκε τον Φιλιππίδη στην πλάτη της άμυνας και ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής στην Α1 με ψύχραιμο πλασέ, σημείωσε το 0-1.

Το γκολ των “ασπρόμαυρων” πείσμωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο 45λεπτο και πίεσαν τα αντίπαλα καρέ. Με εκφραστή των επιθέσεων τον Κώστα Ντέλλα, ο οποίος είχε ένα χαμένο τετ-α-τετ αλλά και ένα δοκάρι στο 75ο λεπτό, προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 81′ και στο 86′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν ισάριθμα πέναλτι σε ανατροπές των Ντέλλα και Οικονόμου, ωστόσο ο ρέφερι έδειξε “παίζετε” για να φτάσουμε εν τέλει στη φάση του 90+.

Ο Τσιμπρής φάνηκε να ελέγχει τη μπάλα η οποία πήρε κατεύθυνση προς τη γραμμή του άουτ, ωστόσο θέλησε να την κρατήσει εντός χάνοντας το κοντρόλ, με τη μπάλα να περνά (σύμφωνα με τον βοηθό) την τελική γραμμή. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Οικονόμου και ο Μπούφι με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Τσιμπρή, μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Το γκολ αυτό έδωσε τον 26ο βαθμό στην ομάδα του Κοπανού, ο οποίος παραμένει στην 6η της βαθμολογίας ενώ το Μακροχώρι αύξησε τη διαφορά από η 14η θέση στους 6 βαθμούς, αν και ο Ολυμπιακός Νάουσας έχει 2 αγώνες λιγότερους.

XATZH

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Μαργαρίτη

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Αντιφάκος, Πρόιος (83′ Τριανταφυλλίδης), Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Οικονόμου Χ., Σπανός, Ντέλλας, Τόσκα, Δημούλτσης (63′ Ορφανίδης), Μποζίνης

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Σταματίου (56′ Μούτσα), Πέγιος, Ηλιάδης, Νικόπουλος, Γκιουλέκας, Τσακαλίδης Γ., Φιλιππίδης, Τσακαλίδης Τ., Παπακωνσταντίνου (67′ Πίκος), Βύζας (79′ Φωτόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected