Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Βασίλης Φιλιππίδης MVP της 16ης αγωνιστικής!

Συνεχίζεται και φέτος η διαδικασία επιλογής των πολυτιμότερων παικτών ανά αγωνιστική όπως πρώτο καθιέρωσε το SportsUp τη σεζόν 2013/2014!

Ο θεσμός διανύει πλέον τον 4ο χρόνο και είμαστε ιδιαίτερα τυγχάνει πολύ μεγάλης ανταπόκρισης, όπως συνέβη και την εβδομάδα που πέρασε, με την ανάδειξη του MVP της 16ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η διαδικασία προσέλκυσε 881 ψηφοφόρους (διήρκεσε 72 ώρες) και η «μάχη» ήταν ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους 6 που επέλεξαν οι προπονητές τους.

MVP της 16ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Βασίλης Φιλιππίδης του Μακροχωρίου, ο οποίος απέσπασε 245 ψήφους και κατακτά τον τίτλο μετά από μια εξαιρετική απόδοση κόντρα στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Ο νεαρός μέσος θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεχθεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Παντριάς του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, με πολύ καλή απόδοση στη νίκη της ομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Νάουσας, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Σωκράτης Λαμπριανίδης της ΑΕ Αλεξάνδρειας, που βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του στη Χαρίεσσα.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του SportsUp, στην οποία ψήφισαν 881 αναγνώστες μας :

Βασίλης Φιλιππίδης (Μακροχώρι)  245 ψήφους – 27.84%

Γιώργος Παντριάς (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  191 ψήφους – 21.65%

Σωκράτης Λαμπριανίδης (ΑΕ Αλεξάνδρειας)  145 ψήφους – 16.49%

Λάζαρος Μουρατίδης (Ατρόμητος Διαβατού)  118 ψήφους – 13.40%

Άγγελος Βοτάρης (Κεραυνός Επισκοπής)  100 ψήφους – 11.34%

Χρήστος Τόζογλου (Δόξα Λιανοβεργίου)  82 ψήφους – 9.28%

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected