Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ψάξτε για τον δεύτερο! (vid)

Δεν σταματάει πουθενά η ομάδα του Κόντε. Αυτή τη φορά νίκησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-1 τη λίγη Άρσεναλ. Γκολάρα ο Αζάρ.

Σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της σεζόν η Τσέλσι φάνηκε συνεπής με την επιτυχία, επικράτησε 3-1 της Αρσεναλ και βρέθηκε στο +12! Τεράστια βήμα τίτλου για τους Μπλε, που έφτασαν τις εννέας διαδοχικές νίκες εντός έδρας και βάζουν στόχο να σπάσουν το σερί του Μουρίνιο (Ιανουάριος 2015). Οι Κανονιέρηδες δεν έπεισαν, υπέστησαν την πρώτη φετινή ήττα στα ντέρμπι του Λονδίνου και ουσιαστικά αποχαιρέτησαν τις ελπίδες για κούπα.

Η Τσέλσι έκανε σχεδόν το τέλειο ανασταλτικό παιχνίδι, ήταν εξαιρετική στην επίθεση και πήρε μια μεγάλη νίκη. Σούπερ ο Καντέ, εντυπωσιακοί Πέδρο, Αζάρ, σωστός ο Κουρτουά όποτε χρειάστηκε. Η Αρσεναλ μπήκε πιο δυνατά, είχε διάθεση να πιέσει και απείλησε με τον Ιβόμπι, αλλά το σουτ του επιχείρησε δε βρήκε στόχο. Αντίθετα, η Τσέλσι στην πρώτη ευκαιρία της άνοιξε το σκορ! Ο Πέδρο έκανε τη σέντρα, η κεφαλιά του Κόστα τράνταξε το δοκάι και ο Μάρκος Αλόνσο πρόλαβε να τη στείλει στα δίχτυα! Βέβαια, για να καταφέρει να σκοράρει χρησιμοποίησε τον αγκώνα του και πέταξε στο έδαφος τον Μπεγερίν!

Η Τσέλσι τα πήγε περίφημα στο ανασταλτικό κομμάτι και μόλις σε μια περίπτωση κινδύνευσε, αλλά στην κεφαλιά του Μουστάφι στο 38′ ο Κουρτουά έδιωξε εντυπωσιακά. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε εντός ενώ βρισκόταν μπροστά στο ημίχρονο ήταν τον… Οκτώβριο του 2011! Η παράδοση δεν έσπασε ούτε φέτος. Ο Αζάρ το πήρε του πάνω και με μια απίθανη ενέργεια στο 53′ πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της σεζόν! Αλλωστε, έτρεξε το μισό γήπεδο και πλάσαρε υπέροχα. Η Αρσεναλ παρουσιάστηκε χωρίς… χαφ, προσπάθησε να μειώσει με τον Γουέλμπεκ, αλλά και πάλι ο Κουρτουά ήταν στη σωστή θέση! Η νίκη των Μπλε σφραγίστηκε στο 85′! Ο Τσεχ έκανε τη γκάφα, ο Φάμπρεγας πλάσαρε άψογα πετυχαίνοντας το 3-0! Η Αρσεναλ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις, με τον Ζιρού να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ απέναντι στην Τσέλσι.

δείτε συνθέσεις και βίντεο στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected