Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρία και λίγα ήταν! (vid)

Η Μπαρτσελόνα των αρκετών αλλαγών νίκησε 3-0 την Αθλέτικ στο Camp Nou και βρέθηκε κολλητά στην Ρεάλ που έχει δύο ματς λιγότερα.

Όλα καλά για τους Blaugrana που αν και είδαν την Μπιλμπάο να είναι καλύτερη και να έχει δοκάρι στο πρώτο μέρος, επικράτησαν με 3-0 επιστρέφοντας στις νίκες και ελπίζουν σε απώλειες της Ρεάλ στα ματς που χρωστά για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ο Λουίς Ενρίκε έδωσε ανάσες και ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και δικαιώθηκε, σε έναν αγώνα στον οποίο οι οπαδοί των Blaugrana αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τεμπάς, για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Ξανά γκολ με φάουλ ο Λιονέλ Μέσι, που έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του κλαμπ με αυτό τον τρόπο. Τραυματίες αποχώρησαν οι Πικέ και Ραφίνια, ενώ Αλκάθερ, Βιδάλ σημείωσαν τα άλλα γκολ.

το φιλμ της αναμέτρησης και βίντεο στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αλέις Βιδάλ, Πικέ (46′ Μαστσεράνο), Ουμτιτί, Ματιέ, Αντρέ Γκόμες, Ραφίνια (54′ Ράκιτιτς), Αρντά Τουράν, Μέσι (64′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Νεϊμάρ, Πάκο Αλκάθερ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραιθόθ, Ντε Μάρκος, Γεράι Άλβαρεθ, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ (59′ Μπενιάτ), Ιτουράσπε, Ραούλ Γκαρθία (74′ Εράσο), Λέκουε (52′ Αντούριθ), Μουνιαΐν, Ινιάκι Γουίλιαμς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected