Football League

“Απέδρασε” στο 90+1′!

Η ΑΕ Σπάρτη συνέχισε το σερί θετικών αποτελεσμάτων στο Μενίδι, μετά το μεγάλο διπλό που πανηγύρισε επί του Αχαρναϊκού με 2-1.

Την εξαιρετική της κατάσταση πιστοποίησε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ΑΕ Σπάρτη. Μετά το τρίποντο επί του Πανσερραϊκού και τον παλικαρίσιο βαθμό της ισοπαλίας με τον ΑΟ Χανιά η «Βασίλισσα» πέρασε αλώβητη από το γήπεδο του Μενιδίου και βελτίωσε σημαντικά τη βαθμολογική της θέση στην κατηγορία.

Πρόσωπα του αγώνα ο Μαρσελίνιο για τους γηπεδούχους που έκανε το ντεμπούτο και ισοφάρισε προσωρινά για την ομάδα του αλλά και ο Φράγκος των Λακώνων. Στην πρώτη του εμφάνιση με την «Μπάρτσα» έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Αντωνίου ενώ είχε και δοκάρι στο γκολ του Καρτσαμπά με το οποίο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Το τρίποντο της νίκης χάρισε στο φινάλε, ο εκ των αρχηγών της ΑΕ Σπάρτη Χαράλαμπος Οικονομόπουλος.

το φιλμ της αναμέτρησης στο isports.gr

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Μαρσελίνο (60′ Τζαζιρί), Μεζίνι (74′ Ζαχαρός), Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ντάγκρας (80′ Πλαβούκος), Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Τζέφερσον.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Μουζακίτης (82′ Μπουντόπουλος), Οικονομόπουλος, Ηλιόπουλος (78′ Αναστασάκος), Καρτσαμπάς, Φράγκος (90’+3′ Κατσίκης), Γιαννίτσης, Παπαχρήστος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected