Κατηγορίες
Football League

Αξεπέραστο εμπόδιο η Λαμία για τον Άρη! (photos)

Ένας κακός Άρης μέχρι το 60ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στην πολύ καλή Λαμία να πανηγυρίσει ακόμη μία εντός έδρας νίκη στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής.

Μοιραίος ο Καπνίδης που έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 87′ και στο 93′, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Καλογερόπουλος για δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν τουλάχιστον για μία ώρα πολύ καλή εμφάνιση, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλο γκολ, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν.

Μετά το γκολ του Βασιλόγιαννη οπισθοχώρησαν για να διατηρήσουν τη μεγάλη και πολύτιμη νίκη, άφησαν χώρο στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή της Λαμίας, ακόμη και στις καθυστερήσεις όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά τότε μίλησε η πείρα του Λουΐτζι Τσενάμο που απέκρουσε το σουτ του Καπνίδη από τα 11 βήματα.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο efthia.gr

Συνθέσεις

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς (65’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (85’ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Ντουρμισάι (35’ Ματσούκας)

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (46’ Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (61’ Πίτου Γκαρσία), Παυλίδης, Ανάκογλου (72’ Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ιλιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected