Γ Εθνική / Τοπικά

Έκανε το χρέος του αλλά το…δώρο από Λαγκαδά δεν ήρθε! (vid)

Ο Απόλλων Καλαμαριάς, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερς επέστρεψε στις νίκες, όχι όμως και στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος

Με εκπληκτικό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλων επικράτησε του Νέστου Χρυσούπολης με 4-0 επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία στη Νάουσα. Δεν επέστρεψε όμως και στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού η Δόξα επικράτησε στο Λαγκαδά της ΑΠΕΛ.

Μόλις στο 9′ από κόρνερ του Πόποβιτς ο Κυβελίδης με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σουμουλίδη, ενώ στο 26′ ο Κροάτης σέρβιρε στον Ν’ Λουντουλου που με εύκολο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Στο 35′ ήταν σειρά του Πόποβιτς να σκοράρει, με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων συνέχισε να κυριαρχεί και στο 57 πέτυχε και το 4-0 με τον Συμελιδη μετά από ωραίο συνδυασμό Ποποβιτς – Ν’ Λουντουλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης παρακολούθησε το παιχνίδι λόγω τιμωρίας από την είσοδο της καταπακτής των αποδυτηρίων.

το φιλμ της αναμέτρησης αλλά και ολόκληρη η αναμέτρηση σε βίντεο στο metrosport.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Μένκα, Αμαραντίδης ( 85′ Ζώτο), Κυβελίδης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν’Λουντούλου, Πόποβιτς (61′ Χασομέρης), Φάμπιο, Καλαϊτζίδης (78′ Σαββίδης), Καλογέρης

Νέστος Χρυσούπολης: Σουμουλίδης, Λασπάτζης, Μαρκάκης, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Κοντογιάννης, Μπουλγκουράς, Ντερτιλής (45′ Καστανίδης), Κωνταντίνου, Μενίκου, Βαλαβανόπουλος (45′ Μαϊδάνος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected