Κατηγορίες
Διάφορα

Ημέρα φουλ ποδοσφαιρικής δράσης στο “Barok” Coffee-Bar!

Πέντε παιχνίδια για τη Super League αλλά και μεγάλα ευρωπαϊκά ματς, σας προσφέρει σήμερα το “Barok” Coffee-Bar, στην πιάτσα των ταξί στη Μερκουρίου Καρακωστή!

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη. Εντός έδρας αναμετρήσεις και για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με Βέροια και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Πολύ ενδιαφέρον ματς στη Νέα Σμύρνη μεταξύ Πανιωνίου και Ξάνθης.

Συνέχεια στη 19η αγωνιστική με τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να αγωνίζονται στην έδρα τους. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Ηρακλή, έχοντας θεωρητικά εύκολο έργο προκειμένου να διατηρήσουν τη διαφορά των 13 βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Βέροια. Άλλωστε για την Ενωση πλέον περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν αν θέλει στο τέλος να μπει στα πλέι οφ. Στην αποστολή βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Βινίσιους Φρέιτας, ενώ στην ενδεκάδα θα ξεκινήσει φυσικά ο Σέρχιο Αραούχο. Από εκεί και πέρα ο Σιμόες είναι τιμωρημένος ενώ εκτός παραμένουν οι Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι και Ντίας. Στη Βέροια, ο Τόλης Τερζής διατηρείται στη θέση του υπηρεσιακού, με τη «Βασίλισσα του Βορρά» πάντως να μην ξεμπλέκει με τίποτα από την ούρα της βαθμολογίας.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό σερί που τρέχει. Ο Δικέφαλος προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, οι οποίες σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο που παρουσιάζει, έχουν φέρει την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς στη δεύτερη θέση. Πέλκας και Κάμπος είναι νοκ-άουτ με προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Αθανασιάδης. Ο Αστέρας «τσίμπησε» άλλον ένα βαθμό στο ματς με τον Πανιώνιο και διατηρείται πάντα σε απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καλτσά, Μπέριου και Ιγκόρ.

Τέλος, ένα πολύ ενδιαφέρον ματς γίνεται στη Νέα Σμύρνη, μεταξύ του Πανιωνίου και της Ξάνθης, τις δύο ευχάριστες «εκπλήξεις» του πρωταθλήματος που παραμένουν μέσα στην πρώτη πεντάδα. Τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ-άουτ για τους γηπεδούχους ο Ταπόκο, ενώ για τους Ακρίτες πολύ σημαντική είναι η επιστροφή του αρχισκόρερ Γιουνές. Εκτός παραμένουν οι Χατζητερζόγλου, Παπαστεριανός και Ορφανίδης.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League:

ΑΕΚ – Βέροια (15:00 NS2)

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (17:15 – NS2)

Πανιώνιος – Ξάνθη (17:15 – NS3)

Ολυμπιακός – Ηρακλής (19:30 – NS1)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected