Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Καταγγελία της Δόξας Λιανοβεργίου για την αναμέτρηση στη Χαρίεσσα

Ανακοίνωση – καταγγελία για υποδείξεις του βοηθού αλλά και για τη συμπεριφορά δύο φιλάθλων προς ποδοσφαιριστές της ομάδας, εξέδωσε η Δόξα Λιανοβεργίου.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της Δόξας Λιανοβεργίου εκφράζει τη διαμαρτυρία της για δύο συγκεκριμένες υποδείξεις του βοηθού, που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα στη Χαρίεσσα.

Αρχικά στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων που ξεκινά από καταφανέστατη θέση οφ σάιντ αλλά και αυτή των καθυστερήσεων του αγώνα όπου ο ποδοσφαιριστής μας καλύπτεται από τον τελευταίο αμυντικό.

Προς τιμήν τους μάλιστα, δύο ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, παραδέχτηκαν στον προπονητή μας Σάκη Παγγούρα πως δεν υπήρχε περίπτωση οφ σάιντ.

Θα θέλαμε επίσης να καταδικάσουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά δύο φιλάθλων των γηπεδούχων, οι οποίοι εξαπέλυσαν ρατσιστικές εκφράσεις προς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει επιτέλους να τις αποβάλουμε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να τις καταδικάζουμε απερίφραστα.

Όλα τα παραπάνω, δεν έχουν να κάνουν βεβαίως με την άψογη φιλοξενία της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας. Ευχόμαστε η ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της παραμονής και τη νέα σεζόν, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στην έδρα μας.”

Η διοίκηση της Δόξας Λιανοβεργίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected