Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 0-4


“Έσπασε το ρόδι” για την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, που κατάφερε να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα μετά τις 8 Οκτωβρίου 2016!

Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ουραγό ΜΑΣ Βεργίνας και με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, εδραίωσε την κυριαρχία του, παίρνοντας στο φινάλε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Για τους “μπλαουγκράνα” ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Μάριος Σότι, που αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου ενώ ως αμυντικό χαφ αγωνίστηκε ο Σενεγαλέζος Μουριντέ Αμπαντάνε Νιογκανά ή Σόου όπως είναι γνωστός προερχόμενος από τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων επιβεβαιώθηκε στο διάστημα από το 17′ έως το τέλος του πρώτου μέρους, όταν τα γκολ των Μπεκτά (17′), Μπεκιαρίδη (36′) και Μπακιρτζή (45′), όλα μετά ωραίες προσπάθειες (ειδικά το τελευταίο που προηγήθηκε εξαιρετική ατομική ενέργεια του Καραπίττα) και σουτ μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια τυπική διαδικασία και για τις δύο ομάδες, με τον Μάριο Αργυρόπουλο να βάζει το…κερασάκι στην τούρτα, χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 55′ με σουτ, επίσης μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Σωτηριάδη και Τράντο.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Κούβαρος Μ., Μιχαλόπουλος, Χατζάρας (46′ Γκόγκος), Γιαννακίδης, Σγούρος (44′ λ.τ. Κοσμανίδης), Ρόκο (57′ Μπατσίλας), Αναστασιάδης, Φραδέλος, Θεοδώρου, Χερίδης

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Μπεκτάς, Μπόσκος, Μπεκιαρίδης, Μουράτι (60′ Τερζίδης), Αργυρόπουλος, Νιογκανά, Παπακωνσταντίνου, Μπακιρτζής (70′ Ριστέμογλου), Σότι, Καραπατσάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected