Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα! (vid)

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Μεγαλόπολης επί του Τσικλητήρα με 2-1 και έφτασε στους 18 βαθμούς στη βαθμολογία.

Το πάθος, η Θέληση και η δίψα των βαθμών για τα στοιχεία εκείνα που καθόρισαν τον τελικό νικητή στην αναμέτρηση της Δόξας Μεγαλόπολης με τον Τσικλητήρα Πύλου που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1 για την 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Οι Αρκάδες κατέβηκαν στο γήπεδο με την πλάτη στον τοίχο καθώς προέρχονταν από έξι ματς χωρίς νίκη (η τελευταία τους ήταν στα τέλη Νοέμβρη) και με την παραίτηση του Κούβαλη μέσα στην εβδομάδα είχαν στόχο την… επανεκκίνηση απέναντι στον Τσικλητήρα ο όποιος είχε μεν προβλήματα με απουσίες και κατέβασε ουσιαστικά σύνθεση ανάγκης, αλλά παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου.

Οι γηπεδούχοι με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ηλία Κατσούλα, έφτασαν στην τέταρτη νίκη τους στη σεζόν χάρη σε γκολ του πρώτου σκόρερ τους Παναγιωτίδη στο 26′ (ουσιαστικά δώρο της άμυνας του Τσικλητήρα) και ένα ακόμη τέρμα για… όσκαρ του Πρίκα στο 72′, ενώ ο Τσικλητήρας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Τσάτσου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport365.gr

Συνθέσεις

Δόξα Μεγαλόπολης: Χρήστου, Γ. Αλεξανδρής, Κ. Ασημακόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας, Αθ. Ασημακόπουλος (65′ Γκ. Πέπα), Κατσαρός (80′ Δρόσος), Παναγιωτίδης (60′ Λεβέντης), Ν.Λυμπερόπουλος, Πρίκας

Τσικλητήρας: Κόκκαλης, Παναγόπουλος (56′ Χελάς), Καραμπάς, Σεντεμέντες (74′ Μπίζος), Κυριαζόπουλος, Σβίγγος, Γεωργιόπουλος (67′ Ρήγας), Ζαχαρόπουλος, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Κερμενίδης

Καφενείο Μεγαλόπολης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected