Κατηγορίες
Super League 1

Οι “νέοι” όλα τα λεφτά στον ΠΑΟΚ, παραλίγο τη ζημιά…μόνος του ο Μανιάς! (photos)

Ένα “γκραν-γκινιόλ” παιχνίδι παρακολούθησαν σήμερα οι 20.000 και πλέον θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έθελξε επιθετικά, καθώς οι “νέοι” Πρίγιοβιτς και Ενρίκε ήταν τελικά αυτοί που…έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά, ενώ από την άλλη πλευρά ο εντυπωσιακός Μιχάλης Μανιάς έπαιζε ουσιαστικά μόνος του τον “δικέφαλο”.

Έχοντας στο πλευρό του 20.000 οπαδούς(!), ο «δικέφαλος» επικράτησε 3-2 του εξαιρετικού Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς-διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο Μανιάς «πάγωσε» δύο φορές την Τούμπα, ανοίγοντας το σκορ (18’) και ισοφαρίζοντας (80’) το γκολ του Πρίγιοβιτς (70’), μόλις 80 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του Ελβετού στο ματς, αλλά ήρθε ο Πέδρο Ενρίκε να λυτρώσει στο 84’ το… τρένο του Βλάνταν Ίβιτς, που πέτυχε τη 12η νίκη του σε 13 αγώνες!

Εξαιρετικοί Λέοβατς και Σάκχοφ, με τον Ουκρανό να κάνει το 1-1 (28’), πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ και το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας (46′ Ενρίκε), Σακχόφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (87′ Χαρίσης), Μυστακίδης, Κουλούρης (69′ Πρίγιοβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Χαμντανί, Κώτσιρας, Δημούτσος (66′ Φαρίνια), Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Μπαστιανός (46′ Ιγκλέσιας), Μανιάς, Μάσα (79′ Στανισάβλιεβιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected