Κατηγορίες
Football League

No goal, no party! (photos)

Ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη για τον Πανσερραϊκό, που πιθανότατα θα φέρει και την απομάκρυνση του Διλμπέρη. Η ομάδα των Σερρών, έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας και για πέμπτο διαδοχικό ματς μακριά από τις νίκες.

Ο Πανσερραϊκός, ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και στο 39′ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά αρχικά ο Ρούτσης και στη συνέχεια ο Κάκκο, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Πρίφτη. Κάπως έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή στο 79′, με τους Γκούρτσα και Κανούλα να αστοχούν για τους γηπεδούχους. Το τελευταίο σφύριγμα, βρήκε τους φίλους του Πανσερραϊκού να ζητούν από τον Παναγιώτη Διλμπέρη να αποχωρήσει από την ομάδα.

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Φούσου (70’ Σιάκκας), Ρούτσης (55’ Κανούλας), Κάκκο, Τσούτσης (68’ Κτιστόπουλος), Τσιμίκας, Γκούρτσας.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (70’ Μπιτέλης), Ντάνκουα, Σμίλτος, Τζέκος (80’ Ντιατά), Τσιλούλης, Χαλκιαδάκης (52’ Κρητικός).

δείτε φωτογραφίες στο serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected