Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά ο προπονητής…παραιτήθηκε! (photos+vid)

Σε ένα πολύ καλό αγώνα με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, η ΑΕ Ιστιαίας έφυγε δίκαια νικήτρια με 2-0 και με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς που της δίνουν σοβαρή υποψηφιότητα για παραμονή στην κατηγορία.

Η κυριαρχία της ομάδας του Τσίρκοβιτς ήταν στην κυριολεξία καταιγιστική, με συνεχείς ευκαιρίες και βέβαια με κατοχή της μπάλας και πίεση στις γραμμές του Θεολόγη.

Οι Μαύροι Αετοί μόνο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους προσπάθησαν να αλλάξουν την κατάσταση, χωρίς όμως αποτέλεσμα και δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες που δεν ευόδωσαν.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν από νωρίς τις ευκαιρίες, αφού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με την απόφαση να μη φύγουν από αυτόν παρά με τη νίκη.

Στις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι, ο κ. Μανούρας έδωσε την ευθύνη της ήττας στην κούραση της ομάδας του που έπαιξε τέσσερα παιχνίδια σε δέκα ημέρες. Από την άλλη ο κ.Τσίρκοβιτς μίλησε ξεκάθαρα περί αποχωρήσεώς του από την Ιστιαία, μιας και υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές όπως είπε, που έχουν ζητήσει την παραίτησή του από τον κ. Αναγνώστου, ο οποίος και θα αποφασίσει τελικά σήμερα το βράδυ.

Σε ερώτησή μας αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει άποψη, μιας και με το λήξη του αγώνα, πολλοί φίλαθλοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, μας απάντησε πως «δεν είμαι κωλοτούμπας και θα κάνω αυτό που έχω δηλώσει».

Συνθέσεις

ΑΕ Ιστιαίας  : Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος (42΄ Ηλιόπουλος), Στεργίου Α (75΄ Χαραλαμπίδης), Γεωργιάδης, Ίβιτς, Θόρια (72΄ Ανέστης), Αλεξίου

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου : Θεολόγης, Τσιγαράς (85΄ Αετόπουλος), Τεντόπυλος, Ρόμπας, Καραστέργιος, Κεχαγίας, Ιωάννου (55΄ Μπαλτιμας), Σκόνδρας, Τσιώπης, Ψύρρας, Σιαμπάνης (70΄ Γιαννούλας).

δείτε φωτογραφίες στο eviagoal

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected