Κατηγορίες
Football League

Βρήκε τη λύση με Τεγούση!

Ο Αγροτικός Αστέρας, συνέχισε να κρατά όρθιο το… κάστρο του, καθώς επικράτησε και του Αιγινιακού με 1-0 και έφτασε στο 6/6 στην έδρα του!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη καλή φάση στο 39ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Ζγκούρης, έκανε το σουτ, με τον Γιακουμή όμως να διώχνει. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μην απειλούν ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη, ο Αγροτικός έγινε πιο πιεστικός. Ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του δεύτερου 45λεπτου και το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στο 72′, όταν μετά από φάουλ του Τάι που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, ο Τεγούσης βρήκε δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε πίεσαν χωρίς να πετύχουν κάτι, με τον Αγροτικό Αστέρα μετά από αυτή τη νίκη να παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Γκότοβος, Βαφέας, Αργυρίου, Τάι, Χατζής (81’ Τριανταφυλλάκος), Μέρντοβιτς (64’ Πάτο), Βουτσιάς (81’ Γκέσιος), Τεγούσης Φιλίπε.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Παπουτσογιαννόπουλος (86’ Τοπαλίδης), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Μπουρντουζάν, Γκατσολάρι (66’ Μουκίδης), Τσολακίδης (6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected