Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Βέροιας το Σαββατοκύριακο (4-5/2)

Τμήματα Υποδομής

Στο Νησί Αλεξάνδρειας αγωνίστηκαν οι λιλιπούτειοι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με τα αντίστοιχα τμήμα του τοπικού «Αστέρα», αφού το γήπεδο των Γεωργιανών είχε ακόμη χιόνι. Η συνάντηση των δύο ομάδων γίνεται παραδοσιακά σε πολύ φιλικό κλίμα και τα παιδιά πάντα απολαμβάνουν τις αναμετρήσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ:

Την επόμενη Κυριακή 12-2 Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα φιλοξενήσει στην έδρα της στους Γεωργιανούς τον ΠΑΟΚ Μελίκης Κώστας Παυλόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 8-2.

Παιδικό Τμήμα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 6-2

Σύνθεση Ακαδημίας: ΚαλαΪτζίδης Δ., Παπαγεωργίου, Παπουλίδης Αλ., Ανάστος, Αμπρικίδης, Μελιόπουλος, Πέρογλου, Τζιώρος,(40’ Στογιάννος),Λιόλιος, Τσαρτιλίδης, Γρηγοριάδης .

Εικόνα παιχνιδιού: Εξαιρετική η παρουσία των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στον αγώνα με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που το τελικό σκορ αδικεί την εμφάνιση και προσπάθειά τους. Στο 35’ μετά από πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ ο Παπουλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και στη συνέχεια, στο 60’ ο Τσαρτιλίδης έκανε το 4-2. Δυστυχώς τα δύο γκολ δεν στάθηκαν αρκετά ώστε να δώσουν τη νίκη στην ομάδα της Ακαδημίας, απέναντι σε έναν εξίσου καλό αντίπαλο.

Επόμενη αγωνιστική: Το ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο Νησέλι με την τοπική ομάδα.

Ώρα έναρξης αγώνα: 11.00’ π.μ.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΜΑΡΙΝΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ 1-0

Σύνθεση Ακαδημίας: ΣΟΥΡΟΒΙΚΗΣ, Μελιόπουλος,(70’ Κατικαρίδης), Τσαλουχίδης, Καϊλόγλου, Παπουλίδης Κ., Σαντικίδης, Συμπεθέρης, Παπουλίδης Αλ., Χρυσόπουλος, (38’ Ντινόπουλος), Μπαντής, Πρωτογέρης, (83’ Ανάστος).

Εικόνα παιχνιδιού: Σκληρή μάχη έδωσαν οι παίκτες της Ακαδημίας αντιμετωπίζοντας μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο το μοναδικό γκολ του αγώνα έκρινε το νικητή.

Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 12/2 η Ακαδημία αντιμετωπίζει την Πατρίδα.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected