Κατηγορίες
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Οι νέες ημερομηνίες της Γ Ερασιτεχνικής Ημαθίας και οι ομάδες που δήλωσαν μέχρι στιγμής

Το Σάββατο 18/2 ήταν προγραμματισμένη η εκκίνηση της φετινής Γ Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, η πρεμιέρα της τέταρτης κατά σειρά κατηγορίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού, θα πάει δύο εβδομάδες πίσω και συγκεκριμένα θα κάνει σέντρα το Σάββατο 4/3.

Αυτό προέκυψε μετά τις συνεχόμενες αναβολές των πρωταθλημάτων τον μήνα Γενάρη, που εκ των πραγμάτων μετέφερε αρκετές αγωνιστικές πίσω και για να μην υπάρξει πρόβλημα κυρίως για τους ορισμούς των διαιτητών, αποφασίστηκε η μεταφορά της 1ης αγωνιστικής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 20/2, ημέρα που θα διεξαχθεί η κλήρωση. Προς το παρόν δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και των ωρών, μιας και οι συμμετοχές μέχρι στιγμής (14 ημέρες πριν το πέρας) έχουν δηλώσει μόλις τρεις ομάδες και συγκεκριμένα ο Άτλας Ζερβοχωρίου, η Θύελλα Στενημάχου και η ΑΕΚ Καμποχωρίου.

Οι τρεις αυτοί σύλλογοι, που επιστρέφουν μετά από 2 χρόνια στο προσκήνιο, δεν θα είναι βεβαίως και οι μοναδικοί καθώς πρόθεση να συμμετέχουν έχουν εκφράσει τόσο τα Λευκάδια (έχουν ήδη συμφωνήσει και με κάποια ηχηρά ονόματα όσον αφορά το ρόστερ), όσο και οι “παλιοί” Παλασίδειος Ακαδημία (έχει αναδείξει μάλιστα και νέο ΔΣ), ΑΕ Σφηκιά (υποβιβάστηκε πέρσι από τη Β Ερασιτεχνική) και ΑΣ Τριποτάμου.

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλιότερα ρεπορτάζ, στο νέο πρωτάθλημα θα συμμετέχει ο νεότευκτος Αίας Βέροιας, με έδρα το γήπεδο Μονοσπίτων αλλά και η νέα ομάδα του Τριποτάμου, με υποκινητή της προσπάθειας τον νυν προπονητή του Εθνικού Ράχης, Γιώργου Μαραγκού.

Πιθανή επίσης είναι η συμμετοχή μία εκ των Μακεδονικού Επισκοπής και Φίλιππου Πολλών Νερών (εξαρτάται από τον αριθμό των παικτών που θα είναι σε θέση να αγωνιστούν) ενώ άγνωστο παραμένει το αν θα βρεθούν και φέτος στη Γ Ερασιτεχνική οι Κένταυρος Μελίκης, Προμηθέας Βέροιας, Ηρακλής Γεωργιανών, Μέγας Αλέξανδρος Βέροιας και Ακαδημία Νάουσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected