Κατηγορίες
Super League 1

Πύρρειος νίκη!

Στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο Πλατανιάς, μετά το σημαντικό πέρασμά του από την έδρα του Λεβαδειακού με 2-1, που σήμανε και τη 2η εκτός έδρας νίκη, μετά από αυτή κόντρα στην Κέρκυρα στο πρώτο ματς της χρονιάς.

Ο Μενδρινός ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού άνοιξε το σκορ στο 3’ με εκτέλεση φάουλ, “ξεγελώντας” τον Ναμάσκο, ενώ όταν έμεινε με δέκα παίκτες ο Πλατανιάς στο 49’, λόγω της 2ης κίτρινης στον Στάθη, πήρε την ομάδα στις… πλάτες του, κερδίζοντας παράλληλα και την αποβολή του Καραχάλιου (83’), που και τις δύο φορές που αντίκρισε κίτρινη ήταν πάνω σε φάουλ στον αρχηγό των “ερυθρόλευκων”.

Στο 23’ με εξαιρετικό γκολ ο Σίγκνεβιτς έδειξε ξανά την ποιότητά του και σκόραρε για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Λεβαδειακός μείωσε στο 65’ με τον Τόνι Σίλβα, με αυστηρό πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Π. Γιακουμάκη, αλλά δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Σωτηρίου. Αντίθετα στο φινάλε ο Πλατανιάς έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ με τον Γιορέντε.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Νιασέ, Μεντί (72’ Σουμπίνιο), Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Λάτσι (49’ Γιουσούφ) , Τόνι Σίλβα, Π. Γιακουμάκης, Μάντζιος (56’ λ.τρ. Καραμπουέ).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Πριντέτα, Κάργας, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς (87’ Μαραγκός), Μενδρινός, Μανούσος (53’ Αποστολόπουλος), Γ. Γιακουμάκης (72’ Γιορέντε), Σίγκνεβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected