Super League 1 - Μεταγραφές

Στα “κίτρινα” και ο Μπράβο!

Ο Φεντερίκο Μπράβο είναι και με τη βούλα παίκτης του Παναιτωλικού. Ο Αργεντινός μέσος ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους “κυανοκίτρινους” υπογράφοντας συμβόλαιο για τον επόμενο ενάμιση χρόνο και ακολούθησε η ανακοίνωση:

«Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φεντερίκο Μπράβο, που υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2018. Ο 23χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί έως τώρα στη Μπόκα Τζούνιορς και στη Ν. Υόρκη, θα έχει στη φανέλα του τον αριθμό 6. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα”

Το who is who

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 1993 στο Ζέσους Μαρία της Κόρντομπα, ο προορισμός του ήταν  ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή που άρχισε να καταλαβαίνει τον εαυτό του. Θα γίνει ποδοσφαιριστής. Η πορεία του στην τοπική ομάδα Ρασίνγκ Ντε Νουέβο Ιτάλια  είχε συνεχώς θετικό πρόσημο και σε ηλικία 15 ετών η Μπόκα και η Ρίβερ άρχισαν να ερίζουν για την απόκτησή του.

Εκείνη που κινήθηκε πιο «ζεστά» ήταν η πρώτη και ορίστηκε η ημέρα που θα πήγαινε για δοκιμή ώστε να τον τσεκάρουν και από κοντά. Ομως η ημέρα που ορίστηκε για να προπονηθεί, συνέπεσε με τον θάνατο του Πέδρο Πομπλίγιο, τότε προέδρου του συλλόγου και τον ενημέρωσαν πως οι δοκιμές αναστέλλονται. Στην Ρίβερ το έμαθαν, αμέσως έκαναν πρόταση στον πατέρα του να τ1ον αποκτήσουν, όμως οι «Σενείζες» επανήλθαν. Του πρότειναν άμεσα συμβόλαιο χωρίς δοκιμή – ένα από τα ελάχιστα παιδιά της χώρας που μετακινήθηκαν στο «Μπομπονέρα» χωρίς τεστ – και το… παραμύθι ξεκινούσε.  Το κόστος της μεταγραφής του ήταν 12.000 δολάρια Αμερικής στην τότε ομάδα του, plus ποσοστό μεταπώλησης 20%.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected