Κατηγορίες
Football League

Η αποχώρηση του Πανθρακικού έφερε σκέψεις για τη δημιουργία μιας νέας, ισχυρής ομάδας!

Η αποχώρηση του Πανθρακικού από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα φαίνεται πως κινητοποιεί δυνάμεις στην Αλεξανδρούπολη για δημιουργία μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας που θα ενώσει το ποδόσφαιρο όλης της πόλης και θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που δημιουργείται από την απώλεια αυτής της Κομοτηνής.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια προσπάθεια αναβίωσης της προσπάθειας που έγινε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με την ΠΑΕ Θράκη (Ένωση Θράκης). Μάλιστα, πρόεδρος της ΠΑΕ Θράκη ήταν ο επικεφαλής σήμερα της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης, ο οποίος αναλαμβάνει και τώρα την πρωτοβουλία να κινητοποιήσει τις δυνάμεις της πόλης προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όπως υποστηρίζει ο Παύλος Μιχαηλίδης, χρειάζεται επανασχεδιασμός του ποδοσφαίρου στην πρωτεύουσα του Έβρου. «Η πληθυσμιακή αύξηση της Αλεξανδρούπολης και οι προοπτικές ανάπτυξής της ως ένας σημαντικός ενεργειακός και διαμετακομιστικός κόμβος, καθιστούν αναγκαίο τον επανασχεδιασμό των ομάδων της, με στόχο την μελλοντική διεκδίκηση μιας περίοπτης θέσης στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας και την προσέλκυση των κατάλληλων επενδυτών», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε περισσότερα στο thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected