Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Διευκρινήσεις από τον ισχυρό άνδρα του Απόλλωνα σχετικά με την ένσταση

Στον SPORT FM 89.5 «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος έκανε λόγο για την φημολογία περί ένστασης του Απόλλωνα Λάρισας, τις δηλώσεις του κ. Ευρυπίδη Τσιμπανάκου, αλλά και το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις όπως τις δημοσίευσε το athleticlarissa :

«Ο αγώνας με την Αμβρακία τελείωσε την Κυριακή και είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα. Παίζαμε με μια δυνατή ομάδα. Το νομικό τμήμα της ομάδας μας βρήκε ένα μεμπτό σημείο. Δεν έχουμε προβεί σε καμία ένσταση και ούτε πρόκειται να προβούμε σε κάποια ένσταση. Αν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος να κάνω μια ένσταση θα το έκανα, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.» τόνισε σχετικά με τα όσα λέγονται και γράφονται περί ένστασης.

«Είναι ατυχείς αυτές οι δηλώσεις. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο Απόλλων Λάρισας είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να προσέχουν τι λένε. Είναι κρίμα από σοβαρούς ανθρώπους όπως ο κ. Τσιμπανάκος να λέγονται αυτά τα πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία υπόσταση.» σχολίασε σχετικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Ευρυπίδη Τσιμπανάκου.

«Είναι μεγάλος λάθος να θεωρούμε πως υπάρχει μια κούρσα για δύο. Και στην κορυφή και κάτω είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια και βλέπετε πόσο εύκολα μπορούν να υπάρξουν γκέλες. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Και ο Καραϊσκάκης είναι μέσα στο παιχνίδι και η Πύδνα και η Νίκη Βόλου και ο Διαγόρας. Εμείς κοιτάμε κάθε Κυριακή να παίζουμε και να κερδίζουμε. Αυτο λέω κάθε φορά στους παίκτες μας.» ανέφερε σχετικά με το πρωτάθλημα και το αν είναι μια κούρσα μόνο μεταξύ Απόλλωνα Λάρισας και Ολυμπιακού Βόλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected