Πολλά τα μηνύματα που δεχόμαστε σχετικά με τις ψηφοφορίες των πολυτιμότερων παικτών κάθε αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η διαδικασία που αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες και στηρίχθηκε στον μέγιστο βαθμό από παράγοντες και ποδοσφαιριστές, έπεσε σε…ύφαλο το τελευταίο διάστημα λόγω των πολλών αναβολών.

Θυμίζουμε πως η τελευταία (ολοκληρωμένη) ψηφοφορία, διενεργήθηκε για την 14η αγωνιστική της σεζόν, με νικητή τον Γιώργο Ποτουρίδη του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, η βράβευση του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/2 λίγο πριν την προπόνηση της ομάδας.

Ακολούθησε την προηγούμενη εβδομάδα αυτή της 16ης, η οποία ήταν μικρής διάρκειας λόγω της έντονης μεταγραφικής κίνησης των τελευταίων 24ωρων του Ιανουαρίου, διαδικασία που κέρδισε ο Βασίλης Φιλιππίδης του Μακροχωρίου. Η βράβευση του ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων», θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, μιας και ούτε τώρα θα υπάρξει ψηφοφορία για την 17η αγωνιστική λόγω της αναβολής του αγώνα Ολυμπιακός Νάουσας -ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Εξυπακούεται πως όταν διεξαχθεί το παραπάνω παιχνίδι αλλά και το Ολυμπιακός Νάουσας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου για την 15η αγωνιστική, θα υπάρξει η ανάλογη ψηφοφορία MVP, που θα έχει επίσης μειωμένη διάρκεια λόγω του ότι οι εν λόγω αγώνες θα διεξαχθούν Τετάρτη.