Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τι θα ισχύσει για την ψηφοφορία των MVP στην Α1 Ερασιτεχνική Ημαθίας

Πολλά τα μηνύματα που δεχόμαστε σχετικά με τις ψηφοφορίες των πολυτιμότερων παικτών κάθε αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η διαδικασία που αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες και στηρίχθηκε στον μέγιστο βαθμό από παράγοντες και ποδοσφαιριστές, έπεσε σε…ύφαλο το τελευταίο διάστημα λόγω των πολλών αναβολών.

Θυμίζουμε πως η τελευταία (ολοκληρωμένη) ψηφοφορία, διενεργήθηκε για την 14η αγωνιστική της σεζόν, με νικητή τον Γιώργο Ποτουρίδη του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, η βράβευση του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/2 λίγο πριν την προπόνηση της ομάδας.

Ακολούθησε την προηγούμενη εβδομάδα αυτή της 16ης, η οποία ήταν μικρής διάρκειας λόγω της έντονης μεταγραφικής κίνησης των τελευταίων 24ωρων του Ιανουαρίου, διαδικασία που κέρδισε ο Βασίλης Φιλιππίδης του Μακροχωρίου. Η βράβευση του ποδοσφαιριστή των “ασπρόμαυρων”, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, μιας και ούτε τώρα θα υπάρξει ψηφοφορία για την 17η αγωνιστική λόγω της αναβολής του αγώνα Ολυμπιακός Νάουσας -ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Εξυπακούεται πως όταν διεξαχθεί το παραπάνω παιχνίδι αλλά και το Ολυμπιακός Νάουσας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου για την 15η αγωνιστική, θα υπάρξει η ανάλογη ψηφοφορία MVP, που θα έχει επίσης μειωμένη διάρκεια λόγω του ότι οι εν λόγω αγώνες θα διεξαχθούν Τετάρτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected