Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έκλεισε Αγκάνοβιτς!

Την μεταγραφή ενός ακόμα ποδοσφαιριστή πραγματοποίησε η ΑΕΛ και είναι έτοιμη να την επισημοποιήσει. Συγκεκριμένα, τον Αντνάν Αγκάνοβιτς, ο οποίος είναι μεσοεπιθετικός.

Σύμφωνα με το rockngoal, ο Κροάτης αναμένεται να είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί», παίζει στο κέντρο, είναι 30 χρονών (γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου 1987) και η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Στεάουα Βουκουρεστίου, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕ Λεμεσού, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ρουμανικών ομάδων Ίστρα, Βίτορουλ, Κοστάντα και Μπράσοφ και τέλος της Σλοβενικής Κόπερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αγκάνοβιτς είχε ακουστεί και την περασμένη χρονιά για την ΑΕΛ, δίχως όμως το θέμα να προχωράει περισσότερο, με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν. Στην Λεμεσό ήταν ιδιαίτερα «αγαπητός», μιας και σε 15 συμμετοχές, πέτυχε 4 τέρματα, ενώ, στην Στεάουα, κατέγραψε 9 συμμετοχές. Είναι σίγουρα μία ποιοτική λύση, που αναμένεται να λύσει τα «χέρια» του Σάκη Τσιώλη για την συνέχεια της Super League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected