Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πολύ φτωχό το 0-0 στο “Καραϊσκάκης”!

Σε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, Ολυμπιακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 με το εισιτήριο για τους «4» να… παίζεται στην ρεβάνς του Περιστερίου! Δοκάρι ο Καρντόσο, για πέναλτι κι οφσάιντ διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι.   

Κι όμως. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έληξε 0-0. Με δεκάδες φάσεις από πλευράς Ολυμπιακού και δοκάρι του Καρντόσο, με τρομερή ευκαιρία του Λε Ταλέκ για να πάρει και το «διπλό» στο Φάληρο. Ομως οι επιθετικοί και των δύο ομάδων ήταν άστοχοι. Και ο Καρντόσο και ο Ανσαριφάρντ και ο Ιντέγε (σπουδαία φάση στο 85′) και ο Λε Τελάκ! Σε αυτούς προσθέστε και τους μεσοεπιθετικούς του Ολυμπιακού που δεν μπόρεσαν να απειλούσαν εντός εστίας (Μανθάτης, Ανδρούτσος, Φορτούνης) και θα καταλήξετε στο τελικό 0-0 το οποίο αφήνει ανοιχτή την πρόκριση για την ρεβάνς στο Περιστέρι!

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου, Σισοκό, Μάρτινς (66′ Φορτούνης), Ρέτσος, Μανθάτης (61′ Σεμπά), Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρντόσο (80′ Ιντέγε)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (80′ Παντελιάδης), Μπάχα, Τόνσο (85′ Νάτσος), Ούμπιδες, Λημνιός (69′ Κυριακίδης), Πλατέλλας, Λε Ταλέκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected