Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρόκριση με άγχος και ολίγον…βοήθεια!

Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ατλέτικο σε ένα ματς για γερά νεύρα στο «Καμπ Νου» και είχε για παρακαταθήκη το υπέρ της 2-1 από το πρώτο ματς.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, το γκολ του Σουάρες με κοντινό σουτ στο 43′ φάνηκε να απλοποιεί τα πράγματα για τους «μπλαουγκράνα», αλλά η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε χρειάστηκε να «ματώσει» μέχρι στο φινάλε να πανηγυρίσει.

Στο 57′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σέρχι Ρομπέρτο, ενώ στο 59′ ο Γκριζμάν ισοφάρισε για τους Μαδριλένους, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Στο 68′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, αφού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Καράσκο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο 80′ έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Γκαμεϊρό σημάδεψε τον ουρανό της Βαρκελώνης και σπατάλησε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, αλλά στο 83′ ο ίδιος παίκτης από ασίστ του Γκριζμάν σκόραρε σε κενή εστία και έφερε το ματς στα ίσα.

Ωστόσο, το ένα ακόμη γκολ που χρειαζόταν η ομάδα του Σιμεόνε για να στείλει το ματς στην παράταση δεν το βρήκε ποτέ. Η «Μπάρτσα» που είχε δοκάρι στο 77′ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι, έμεινε με εννιά παίκτες στις καθυστερήσεις λόγω αποβολής του Σουάρες, αλλά κράτησε με νύχια και με δόντια το «εισιτήριο» για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αλαβές-Θέλτα (0-0 το πρώτο ματς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected