Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Ανοιχτοί λογαριασμοί! (photos)

Οι ευκαιρίες για το Πλατανιά στο β’ ημίχρονο από το χαμένο τετ-α-τετ του Γιορέντε και το σουτ του Γιακουμάκη δεν μπόρεσαν να γίνουν γκολ, με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να “σφραγίσει” τον πρώτο προημιτελικό με την ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες έτσι αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς εν όψει του επαναληπτικού που ακολουθεί στις αρχές Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Πλατανιάς εφόσον κάνει την έκπληξη, θα μπορεί να προκριθεί σε οποιαδήποτε περίπτωση ισοπαλίας με γκολ και φυσικά εφόσον υποχρεώσει την ΑΕΚ σε ήττα.

Το παιχνίδι στα Περβόλια, στα οποία βρέθηκαν περισσότεροι από 2.500 φίλαθλοι, ανάμεσά τους και 450 περίπου οπαδοί της ΑΕΚ, ήταν αρκετά καλό, δυνατό κάτι κύριο λόγο, αφού δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Ειδικότερα στο β’ ημίχρονο σημειώθηκε ο μεγαλύτερος όγκος των φάσεων, με τον Γιορέντε στο 54’ να έχει μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά όταν μετά από σέντρα του Μανούσου, σούταρε και ο Ανέστης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Επίσης, στο 73’ ο Σίγκνεβιτς… έστρωσε με το κεφάλι στον Γιακουμάκη, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε και πάλι ο Ανέστης.

Από την άλλη, η ΑΕΚ που ήταν πολύ απειλητική στο β’ ημίχρονο, είχε επίσης κάποιες πολύ καλές στιγμές για το γκολ, αλλά ο Κοκκαλάς σε συνέχεια των πολύ καλών του εμφανίσεων, ήταν “εκεί” όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του, λέγοντας ειδικότερα “όχι” στο 49’ αποκρούοντας το σουτ του Μάνταλου και ειδικότερα στο 71’ όταν και πάλι απέκρουσε το σουτ του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, ούτε η ΑΕΚ καταφέρνει να υποχρεώσει σε ήττα τον Πλατανιά, ο οποίος στα τελευταία 12 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο παραμένει ανίκητος στα… 11, μετρώντας 8 νίκες και 3 πλέον ισοπαλίες.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος (90’ Στανισάβλιεβιτς), Κάργας, Μπανανά, Πριντέτα, Βάντερσον, Μαραγκός, Μουνάφο, Γιορέντε (80’ Μενδρινός), Μανούσος (67’ Γιακουμάκης), Σίγκνεβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Ντιντάκ, Σιμόες, Μάνταλος (85’ Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (64’ Πέκχαρτ), Αραούχο (90’ Μεληκιώτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected