Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Φουρκάν και επίσημα!

Μια ακόμη προσθήκη θα κάνει η Δόξα Προσκυνητών λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου αφού βρίσκεται κοντά στον Αχμέτ Φουρκάν του Πανθρακικού.

Σύμφωνα με το thrakisports, η ομάδα της Κομοτηνής μετά και την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής άφησε ελεύθερους όλους τους ποδοσφαιριστές της με αποτέλεσμα πολλούς από αυτούς να είναι κοντά σε ομάδες της Football League, της Γ’ Εθνικής αλλά και πολλών ομάδων τοπικών πρωταθλημάτων.

Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο 21χρονος μέσος Φουρκάν που συμφώνησε με την Δόξα Προσκυνητών που θέλει να επενδύσει σε παιδιά της περιοχής αλλά κυρίως κοιτά το «αύριο» με μικρής ηλικίας ποδοσφαιριστές.

Ο Φουρκάν γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1996 στον Ίασμο και το 2006 ξεκίνησε στην ακαδημία του ΑΟ Ξάνθης και το 2012 εντάχθηκε για πρώτη φορά στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και πιο συγκεκριμένα στην Κ17, όπου παρέμεινε έναν χρόνο.

Στη συνέχεια συμμετείχε με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου κι αυτή του ΑΟ Φιλύρας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣ Θράκης, ενώ το προπερασμένο καλοκαίρι επανήλθε στον Πανθρακικό και ειδικότερα στην ομάδα Κ20, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μπαχαρίδη και το καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην πρώτη ομαδα.

Εκτός του Φουρκάν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου οι άνθρωποι της Δόξας και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Παγωνίδης κοιτούν ακόμα κάποιες περιπτώσεις, ενώ εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ονόματα έχουν διαρρεύσει στην πόλη της Κομοτηνής, ωστόσο σε επικοινωνία του ThrakiSportS με ανθρώπους της ομάδας το όνομα του προπονητή δεν θα βγει στην δημοσιότητα αν δεν καρποφορήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Τέλος το απόγευμα στις 18.30 στα γραφεία της ομάδας στον Ραδιοφωνικό Σταθμό θα παρουσιαστεί ο πρώτος ξένος στην ιστορία της ομάδας, ο νεαρός Γαλλος επιθετικός με καταγωγή από το Μάλι Ιμπραχιμ Κεϊτά που αγωνιζόταν στην Λάρισα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected