Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ισόπαλη η Ελλάδα στο δεύτερο φιλικό με Τουρκία (photos+vid)

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο δεύτερος φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Τουρκίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

Θετικά δείγματα έδειξε και πάλι η Εθνική Νέων στο 1-1 με την Τουρκία. Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δη στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαν αρκετές καλές στιγμές για να πετύχουν δυο και τρία γκολ.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ελληνική ομάδα χάθηκε στο 13′. Οι παίκτες του του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, βγήκαν στην επίθεση από τα αριστερά με τρεις πάσες, η μπάλα κατέληξε στον Καμπετσή, ο οποίος επιχείρησε το σουτ από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά.

Έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Καμπετσής έκανε ωραία ενέργεια, πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά υπό την πίεση των αμυντικών σούταρε άουτ. Η εθνική Ελλάδας συνέχισε να έχει την υπέροχη και να μην νιώθει πίεση έως το 34′ όταν η Τουρκία στην πρώτη της καλή στιγμή άνοιξε το σκορ.Ο Ακτίρκογλου πήρε την μπάλα κεντρικά έξω από την περιοχή του πέρασε δυο αντιπάλους και σούταρε συρτά για το 0-1.

Η «γαλανόλευκη» βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει άμεσα και ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα (38’). Ο Ζαχαρός μεταβίβασε όμορφα στον Καμπετσή, που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1.

Όπως και την Τρίτη έτσι και το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μίκαελ Σκίμπε βρέθηκε στα Σπάτα και παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Κώστα Τσάνα.

Στο «Δημήτρης Δημητρίου» βρέθηκε επίσης και ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, αλλά και ο Στράτος Αποστολάκης, όπως ακόμη και ο Ανδρέας Νινιάδης, πλήθος σκάουτ και μάνατζερ, αλλά και αρκετοί φίλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που μεταξύ τους υπήρχαν και πολλά μικρά παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι στην προσεχή προκριματική φάση του EURO U19, η ελληνική ομάδα έχει κληρωθεί στον 1ο όμιλο με αντιπάλους την Ολλανδία, την Ουκρανία και την Φινλανδία και οι αγώνες θα διεξαχθούν 23-28 Μαρτίου στην Ολλανδία.

Η σύνθεση της Ελλάδας :

Καπετάνος (46’ Κίναλης), Φουάσης, Παπαδογιωργάκης (46’ Πανουργιάς), Μίγγος (74’ Σαχπαζίδης), Βρουσάι (74’ Βαλμάς), Μπούσης, Έππας (61’ Λάμπρου), Καμπέτσης (69’ Μπούρας), Ζαχαρός (69’ Μπουζούκης), Οικονομίδης (61’ Τζοβάρας), Πανάγου.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected