Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Το σερί του ΠΑΟΚ και του…Πρίγιοβιτς συνεχίστηκε και στα Πηγάδια!

Η ποιότητα του ΠΑΟΚ έκανε τη διαφορά στα Πηγάδια! Μ’ ένα καταπληκτικό γκολ του Πρίγιοβιτς, ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε 2-1 την Ξάνθη και έκανε το πολύ μεγάλο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Πάλεψε στα ίσια η Ξάνθη αλλά ο ΠΑΟΚ είχε τον τρόπο για τη νίκη.

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς! Πέρασε κι από τα Πηγάδια της Ξάνθης επικρατώντας με 2-1 της τοπικής ομάδας κάνοντας το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Κάναμε το πρώτο βήμα δεν τέλειωσε τίποτα», είπε ο Σέρβος προπονητής του «Δικεφάλου» θέλοντας να προσγειώσει τον κόσμο της ομάδας, που μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από το «13 στα 14» τραγουδούσε ασταμάτητα στην κερκίδα και ζητούσε «το Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό».

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν άλλαξε σύστημα και προσανατολισμό, άλλαξε όμως κάποια πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, αφήνοντας στον πάγκο τους Κρέσπο και Τσίμιροτ και επιλέγοντας να ξεκινήσει τους Μαλεζά -Κάνιας, αλλά και τον Πέδρο Ενρίκε που πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού.

Η Ξάνθη ήταν η γνωστή ομάδα, που παρατάχθηκε με στόχο να κρατήσει τον ΠΑΟΚ μακριά από την εστία της και να ψάξει κάτι καλό στην επίθεση, είτε με τους Βασιλακάκη-Λάζιτς, είτε με το μοναδικό προωθημένο Γιουνές.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ: Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης (82′ Σολτάνι), Φλίσκας, Πιτσέλι, Σίλα, Καμαρά (72′ Τριάδης), Λάζιτς (87′ Μεχία), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γιουνές

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας (31′ Κάτσε), Σάκχοφ, Μυστακίδης, Μπίσεσβαρ (73′ Κίτσιου), Ενρίκε, Κουλούρης (59′ Πρίγιοβιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected