Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης

Όλα συνηγορούν πως ο κύβος έχει ριφθεί στην ΑΕ Ιστιαίας, αναφορικά με τον άνθρωπο που θα αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει την ομάδα σε παραμονή στην κατηγορία, στη θέση του Μίκι Τσίρκοβιτς που παραιτήθηκε μετά από το τέλος του αγώνα της Κυριακής με τους Μαύρους Αετούς.

Σύμφωνα με το pamebala.gr, αργά το βράδυ της Τρίτης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λάκη Παπανικολάου, ο οποίος έδειξε θετικός στην προοπτική της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, σήμερα (8/2) το μεσημέρι βρέθηκε στην Ιστιαία, προκειμένου να προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του ευβοϊκού συλλόγου, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα.

Φέτος ο Λάκης Παπανικολάου εργάστηκε στη football league και συγκεκριμένα στην Καλλονή, ως συνεργάτης του Γιώργου Βαζάκα, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει δουλέψει για πολλά χρόνια στη Λαμία είτε ως προπονητής είτε ως συνεργάτης των Περικλή Αμανατίδη, Σούλη Παπαδόπουλου και Γιώργου Βαζάκα. Τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε από τον πάγκο του Ατρόμητου Σπερχειάδας, τον οποίο οδήγησε αρχικά σε άνοδο στη Δ’ Εθνική και εν συνεχεία σε επιτυχημένες πορείες στο περιφερειακό πρωτάθλημα, καθοδηγώντας και την Ένωση 2010 που είχε προκύψει το 2010 από την ένωση του Ατρόμητου Σπερχειάδας με τη Νίκη Μακρακώμης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected