Football League - Μεταγραφές

Ποδοσφαιριστής από τη Σερβία η τελευταία μεταγραφή!

Η μεταγραφή του Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα πιθανότατα να μην είναι η τελευταία για τη Λαμία.

Σύμφωνα με το FL News, οι «κυανόλευκοι» έχουν φέρει στη χώρα μας τον Σέρβο επιθετικό, Νεμάνια Τσόβιτς για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις ενίσχυσης.

Ο Τσόβιτς παίρνει μέρος στις προπονήσεις από την Τετάρτη (8/2), ενώ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Από τα αποτελέσματα, αλλά και κάποια έγγραφα που απαιτούνται, θα εξαρτηθεί και αν ενταχθεί εν τέλει στο ρόστερ της ομάδας της Φθιώτιδας.

Ποιο είναι το νέο πρόσωπο και υποψήφιος για μεταγραφή;

Πρόκειται για 25χρονο (18/06/91) σέντερ φορ ύψους 1μ.82, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε 28 συμμετοχές και 9 γκολ με τη Μινσκ στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας.

Μετρά συμμετοχές με την εθνική U21 και U19 της Σερβίας, έχει θητεύσει στη δεύτερη ομάδα της Πάρμα το 2011 (19 ματς, 3 γκολ), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη χώρα του με τις Βοϊβοντίνα (3 ματς, 1 γκολ), Πρόλετερ Νόβι Σαντ (17 αγώνες, 4 γκολ), Ντόνι Σρεμ (13 αγώνες), Σπάρτακ Σουμπότιτσα (35 αγώνες, 3 γκολ).

Στη Λευκορωσία έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (23 ματς, 4 γκολ), ενώ το 2014 έπαιξε στο Καζακστάν με την Σπάρτακ Σεμέι (9 συμμετοχές, 3 τέρματα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected