Κατηγορίες
Football League

Συνεχίζει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ όχι απλώς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν φαίνεται να τίθεται θέμα λύσης του συμβολαίου του με τον Άρη.

Συναγερμός λήξαν όσον αφορά το θέμα της λύσης του συμβολαίου του Ραφίκ Τζεμπούρ με τον Άρη. Ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός και έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασής του ώστε να επιστρέψει στη δράση.

Σύμφωνα με το sport24, οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης έθεσαν τα τελευταία 24ωρα όλα τα δεδομένα της περίπτωσης του Τζεμπούρ και αποφάσισαν την παραμονή του στην ομάδα. Να εγκαταλείψουν ουσιαστικά τις σκέψεις για συζητήσεις λύσεις του συμβολαίου του.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Τζεμπούρ είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα του είχε καταβληθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο ως προκαταβολή για να πει το ναι ένα σημαντικό ποσό για την εποχή και τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ο 32χρονος Αλγερινός διεθνής επιθετικός ταλαιπωρείται εδώ και δύο περίπου μήνες από ενοχλήσεις στο γόνατό του. Το άσχημο είναι ότι δεν υποχωρούν στο βαθμό που και ο ίδιος θα ήθελε. Για αυτό και πρόκειται να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου με την έναρξη του Β´ γύρου της Stoiximan.gr Football League. Ένα χρονικό σημείο που προκύπτει από το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει ο προπονητής του Άρη σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ της ομάδας και τον Τζεμπούρ.

Εν ολίγοις, ο Τζεμπούρ που το τελευταίο διάστημα είχε επιλέξει να βρίσκεται υπό την εποπτεία δικού του γιατρού αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του Αναστόπουλου σε δύο εβδομάδες. Εξέλιξη με δεδομένο ότι θα βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατό του βάση της θεραπείας που θα του χορηγηθεί. Το σίγουρο είναι πως θεωρείται δεδομένη η εμπιστοσύνη που έχει από πλευράς του Άρη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected