Κατηγορίες
Διάφορα

Τα εκπληκτικά αποτελέσματα του Υπέρ Επαγωγικού Συστήματος (SIS) από το Κέντρο Κινησεοθεραπείας «Παναγιώτη Παλπάνα»

Χωρίς τίτλο

To Κέντρο Κινησεοθεραπείας και φυσικής αποκατάστασης του Παναγιώτη Παλπάνα (Βικέλα 1 στο κέντρο της Βέροιας) διαθέτει πλέον την εντυπωσιακή τεχνολογία του Υπέρ Επαγωγικού Συστήματος της ΒΤL, η οποία χρησιμοποιεί ένα μοναδικό υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Ας δούμε μια σειρά από εκπληκτικά ιατρικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης μεθόδου :

1. Κινητοποίηση των αρθρώσεων

Η κινητοποίηση των αρθρώσεων επιτυγχάνεται μέσω των επαναλαμβανόμενων συσπάσεων των μυών που περιβάλλουν την αρθρική κάψα. Η επαναλαμβανόμενη αυτή σύσπαση αντικαθιστά την Χειροκίνητη κινητοποίηση της άρθρωσης, η οποία οδηγεί στην αποκατάσταση της κίνησης.

2. Θεραπεία Κατάγματος

Το υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην προσβεβλημένη περιοχή και υποστηρίζει την δημιουργία των αγγείων και του πώρου. Επομένως βοηθά στην προοδευτική δημιουργία του χόνδρου και την ανακατασκευή των οστών.

3. Μυοδιέγερση

Η αλληλεπίδραση τou ηλεκτρομαγνητικού πεδίου μέση στον νευρομυικό ιστό. οδηγεί σε νευρική εκπόλωση και μυικές συσπάσεις. Ανάλογα με την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης. μπορεί να επιτευχθεί μυική ενδυνάμωση.

4. Μείωση σπαστικότητας

Η μείωση του αυξημένου μυικού τόνου επιτυγχάνεται επηρεάζοντας σε νωτιαίο επίπεδο τον έλεγχο του μυικού τόνου. Αυτός ο μηχανισμός ενδείκνυται για την θεραπεία παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος όπως είναι και η σπαστικότητα.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες καλέστε στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στην κάρτα παρακάτω :

(πατήστε επάνω)

Karta

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected