Κατηγορίες
Football League

Αναταράξεις στον Κισσαμικό!

Η ήττα για τον Κισσαμικό με το βαρύ 4-0 στον Εύοσμο δημιουργεί απ’ ό,τι φαίνεται εξελίξεις, καθώς ο Σπύρος Μπαξεβάνος έθεσε στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή του.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο Μακεδόνας τεχνικός είπε ότι παραιτείται από τη θέση του προπονητή στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι. «Στις ήττες φταίνε οι προπονητές, τις νίκες τις παίρνουν οι παίκτες», σημείωσε μεταξύ άλλων…

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, που κέρδισε δίκαια σήμερα. Δεν μπορείς να πεις πολλά γι’ αυτό το παιχνίδι και ειδικά από τη δική μου πλευρά. Το μόνο που θα πω είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν φταίνε, ο μόνος που φταίει είναι ο προπονητής, για την εικόνα και το βαρύ σκορ και είναι στη διάθεση της διοίκησης η παραίτησή μου, γιατί νομίζω ότι κάτι πρέπει ν’ αλλάξει σε αυτήν την ομάδα, γιατί δυνατότητες υπάρχουν στα παιδιά, αλλά πρέπει να υπάρξει ένα γερό… ταρακούνημα, για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος».

Για το αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του το βαρύ σκορ ή υπάρχουν κι άλλα θέματα στην ομάδα: «Δεν είναι μόνο το σκορ και η εικόνα. Η ομάδα είναι μία υγιής ομάδα, χωρίς προβλήματα. Σίγουρα το σκορ σε πειράζει. Η ομάδα μας, με εξαίρεση τα ματς Κυπέλλου που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, ποτέ δεν είχε δεχτεί πάνω από δύο γκολ σε παιχνίδι πρωταθλήματος και γι’ αυτό εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος, ούτε από την εικόνα και σίγουρα ούτε από το σκορ».

Για το γεγονός ότι είναι ο μακροβιότερος προπονητής στη Football League κι αν ο ίδιος συνεχίσει σε περίπτωση που τον στηρίξει η διοίκηση: «Θα το δούμε… Θα μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά νομίζω ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα. Προσπαθείς πρώτα απ’ όλα να πάρεις λίγο τις ευθύνες από τους ποδοσφαιριστές, γιατί νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας αυτή τη στιγμή. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να φύγει ο προπονητής. Φταίει πάντα ο προπονητής στις ήττες, στις νίκες κερδίζουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο…».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected