Κατηγορίες
Basket

Δημήτρης Ιτούδης προ των πυλών!

Το SDNA αποκαλύπτει το ραντεβού Βασιλακόπουλου-Ιτούδη στη Μόσχα που φέρνει τον κορυφαίο Έλληνα τεχνικό προ των πυλών της Εθνικής ανδρών! Μένει μόνο το ΟΚ της ΤΣΣΚΑ για το μεγάλο deal.

Πριν από καιρό και στο αγωνιώδες ερώτημα ποιος θα είναι ο διάδοχος του Φώτη Κατσικάρη στην Εθνική, είχε απαντηθεί -όχι επισήμως- από πλευράς Ομοσπονδίας ότι μέσα στον Φλεβάρη το θέμα θα λυθεί. Κατά πώς φαίνεται, αυτό, που είχε ειπωθεί τότε, είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα. Και μάλιστα με την καλύτερη δυνατή λύση, που τότε έμοιαζε ως μακρινό σενάριο…

Με τον καλύτερο Έλληνα προπονητή, τον πρωταθλητή Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη, να είναι προ των πυλών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, αυτό που απομένει, ώστε ο 46χρονος Ημαθιώτης προπονητής να αναλάβει τα ηνία της επίσημης αγαπημένης είναι το “ΟΚ” της ΤΣΣΚΑ. Βλέπετε, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο της ρωσικής ομάδας με τον Ιτούδη, που δεν του επιτρέπει να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της, αλλά και τη γνώμη της ομοσπονδίας.

Για να ξεπεραστεί, λοιπόν, αυτό το εμπόδιο, οι ίδιες πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι έχει προγραμματιστεί την Δευτέρα, που μας έρχεται, ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αν συναινέσει η ΤΣΣΚΑ, ουσιαστικά θα πει το “ΟΚ” και η ρωσική ομοσπονδία, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο, ώστε ο Ιτούδης να πάρει την θέση του Κατσικάρη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected